Csak show és más semmi: Schobert Norbi élő adásban paskolgatta Köllő Babett fenekét

Forrás: TV2 -
Köllő Babett Csak show és más semmi Badár Tamás fenék Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babettnek mindenkit sikerült elvarázsolnia szexi testével: Norbi még meg is paskolgatta a fenekét élő adásban.

Köllő Babett iszonyatosan szexi produkciót adott elő a Csak show és más semmi legutóbbi adásában. Flitteres fehérneműben csinált karneváli hangulatot, a sok riszálás és kevés ruha pedig Schobert Norbit is elvarázsolta, aki Babett partnere volt a produkcióban.

A luxusfeleségnek minden adottsága megvolt ehhez az előadáshoz, de bármilyen furcsa, ő nagyon félt a vetkőzéstől. Amikor meglátta, miben kell színpadra állnia, viccesen megjegyezte, hogy azt az aprócska tangát a fejére is húzhatná. Norbi pedig a következőket reagálta erre az első próbán:

Ha fölveszed, akkor utána a fejemre is húzhatod nyugodtan"

Az élő produkció után sem volt kevésbé elvarázsolt, még a zsűri értékelésénél is jobban figyelt Babett fenekére, ráadásul meg is paskolgatta.

Norbi megpaskolgatta Köllő Babett fenekét Forrás: TV2

A következő adásban is szexi produkciót mutat be Babett, ám ezúttal még élvezetesebb lesz a látvány, ugyanis a párja Horváth Éva lesz!

Nem jelent meg a Mokka élő adásában Pintér Tenyahttp://www.life.hu/sztarok/20181110-nem-jelent-meg-a-mokka-elo-adasaban-pinter-tibor-tenya.htmlPintér Tibort péntek reggelre hívták vendégnek a TV2 Mokkájába, de a színész nem ment el. Kiderült, miért. TV + SztárokOrigoSurvivor: ez történt a kulisszák mögött Dávid győzelme utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-ez-tortent-a-kulisszak-mogott-david-gyozelme-utan.htmlA Survivor fináléja után is forogtak még a kamerák: nézd meg, mi történt a kulisszák mögött. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick és férje házassága zátonyra futotthttp://www.life.hu/sztarok/20181110-yvonne-dederick-es-ferjenek-hazassaga-zatonyra-futott.htmlAzt pletykálják, hogy Yvonne Dederick és ügyvéd férjének házassága véget ért. Állítólag Dávid már el is költözött közös otthonukból. Yvonne több száz milliós asszonytartásra számíthat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzakított Pintér Tibor és Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20181110-szakitott-pinter-tibor-es-rubos-frida.htmlMegtörtént az, ami egy ideje már a levegőben volt: szakított Pintér Tibor és Frida. Már A legbátrabb páros felvételein is érezhető volt közöttük a feszültség, sokat veszekedtek, sőt nemrégiben a TV2 Mokka adásában szólt be Frida Tenyának. A színész megfelezte a lánnyal A legbátrabb párosban kapott 10 millió forintot, albérletet keresett neki, továbbá anyagilag és emberileg is segíti. TV + SztárokOrigoDávid lett a 2018-as Survivor győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20181109-david-lett-a-2018as-survivor-gyoztese.htmlVéget ért a Survivor, megvan a győztes. Fanni és Dávid összecsapásából az utóbbi került ki győztesen. TV + SztárokOrigoByeAlex nem akart részt venni az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20181109-byealex-nem-akart-reszt-venni-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlByeAlex hirtelen és számára váratlanul lett népszerű. Az Eurovíziós válogató műsorban, A Dalban sem akart szerepelni, de hiába lépett volna vissza, nem engedték. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.