Gesztesi Károlyt mindhárom válása megviselte

Forrás: TV2 -
TV2 válás Gesztesi Károly fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly őszintén vallott arról, mik voltak élete legfájdalmasabb emlékei: a válásai nagyon megviselték.

Gesztesi Károly a Sztárban sztár versenyzőjeként öntötte ki a szívét a TV2 kameráinak. A legboldogabb pillanatai mellett a szomorú élményeiről is beszélt, és kiderült, hogy élete legfájdalmasabb eseményei a válásai voltak. Mindhárom nagyon megviselte a színészt.

Gesztesi Károly legfájdalmasabb emlékei a válásai Forrás: TV2

„Három válásom volt, mind a három eléggé megviselt. Vigyázni kell a szövetségre. Önkéntelenül is az emberben ott van, és ha elszakítja, vagy belemegy a szakításába, akkor óriási károkat okoz magának az ember, hittől teljesen függetlenül" – mondta Gesztesi.

Kétéves párkapcsolata ért véget Gáspár Evelinnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-ket-eves-parkapcsolata-ert-veget-gaspar-evelinnek.htmlGáspár Evelin elárulta, nemrég véget ért kétéves párkapcsolata. TV + SztárokOrigoSztárok, akik 30 éves koruk előtt távoztak az élők sorából: Heath Ledgertől Amy Winehouse-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181109-sztarok-akik-30-eves-koruk-elott-tavoztak-az-elok-sorabol-heath-ledger-amy-winehouse.htmlNagy tehetségek, akiktől fájdalmasan korán kellett búcsút vennünk. Értelmetlen halálukat a rajongók talán a mai napig sem tudták megemészteni, hiába teltek már el hosszú évek azóta, hogy távoztak az élők sorából még 30 éves koruk előtt. TV + Sztárok--Csak show és más semmi: Schobert Norbi élő adásban paskolgatta Köllő Babett fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20181110-csak-show-es-mas-semmi-schobert-norbi-elo-adasban-paskolgatta-kollo-babett-feneket.htmlKöllő Babettnek mindenkit sikerült elvarázsolnia szexi testével: Norbi még meg is paskolgatta a fenekét élő adásban. TV + SztárokOrigoHódi Pamela párja, Tóth Bence először beszélt a kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-hodi-pamela-parja-toth-bence-eloszor-beszelt-kapcsolatukrol.htmlNéhány hónappal ezelőtt már Berki Krisztián volt kedvese, Hódi Pamela is szerelemre lelt Tóth Bence focista személyében. A férfi most először nyilatkozott a kapcsolatukról és arról, hogyan barátkozott meg a pótapuka szereppel. TV + SztárokOrigoLuxusautóval pózol Rubint Réka: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-luxusautoval-pozol-rubint-reka.htmlRubint Réka egy luxusautóval pózol friss fotóin. TV + SztárokOrigoKönnyes szemmel távoztak a szigetről a Survivor döntősei: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-konnyes-szemmel-tavoztak-a-szigettol-a-survivor-dontosei.htmlMeghatóra sikeredett a Survivor két döntősének, Fanninak és Dávidnak a búcsúja a trópusi szigettől. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.