17 évvel ezelőtt így kosarazta ki Rubint Réka Norbit

Forrás: facebook.com/rubintreka -
névnap Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas virágcsokrot kapott Rubint Réka a névnapján Schobert Norbitól. A fitneszmami a köszöntés apropóján az Instagram-oldalán elmesélte, miként jöttek össze 17 évvel ezelőtt.

"Ma délutàn így várt otthon Norbi A Szerelmem. 17 évvel ezelőtt 2001. nov. 10-én hasonló rózsacsokrot küldött nekem a Béres Alexandra Fitnessbe és kérte, hogy ünnepeljem Vele a Réka névnapot! Mivel az órámra járó vendégeimnek már megígértem, hogy Velük fogok ünnepelni, így Norbi "kosarat" kapott... Egy hatalmas csapattal buliba mentem, de egész éjjel Vele sms-eztem. "Ha ott vagy, miért vagy itt? S ha itt nem vagy Velem, akkor miért vagy ott?!" - kérdezte. Akkor már tudtam, igaza van... Ott kezdődött minden. Másnap reggel kimentem Hozzá Szentendrére és délután odaköltöztem ... azóta egy pár vagyunk" - írta a képhez Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.