Sarka Kata Koroknyai Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koroknyai Virág igazi lájkvadász fotót tett közzé az Instagram-oldalán. A szépségkirálynő Sarka Katával mosolyog a kamerába. 

A követők tetszését elnyerte a feltöltött fotó: édinek, brutálnak és csinosnak nevezték a két hírességet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#lastnight✨

MISS WORLD HUNGARY 2017 (@viragkoroknyai) által megosztott bejegyzés,

ValóVilág 9: Krisztián elutasította Cintike szexuális közeledését (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181110-valovilag9-krisztian-elutasitotta-cintike-szexualis-kozeledeset.htmlBár Krisztián és Cintike volt az első, akik között szex történt a ValóVilág 9. szériájában, a viszonyuk nem várt fordulatot vett. TV + SztárokOrigoNem jelent meg a Mokka élő adásában Pintér Tenyahttp://www.life.hu/sztarok/20181110-nem-jelent-meg-a-mokka-elo-adasaban-pinter-tibor-tenya.htmlPintér Tibort péntek reggelre hívták vendégnek a TV2 Mokkájába, de a színész nem ment el. Kiderült, miért. TV + SztárokOrigoSzakított Pintér Tibor és Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20181110-szakitott-pinter-tibor-es-rubos-frida.htmlMegtörtént az, ami egy ideje már a levegőben volt: szakított Pintér Tibor és Frida. Már A legbátrabb páros felvételein is érezhető volt közöttük a feszültség, sokat veszekedtek, sőt nemrégiben a TV2 Mokka adásában szólt be Frida Tenyának. A színész megfelezte a lánnyal A legbátrabb párosban kapott 10 millió forintot, albérletet keresett neki, továbbá anyagilag és emberileg is segíti. TV + SztárokOrigoSzakított párjával Rippel Feri: 9 hónapig voltak együtt Viktóriávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181109-szakitott-parjaval-rippel-feri-9-honapig-voltak-egyutt-viktoriaval.htmlAugusztus végén a pár még arról beszélt boldogan, hogy remélik, néhány éven belül szülők lesznek, így mindenki megdöbbent a szakításon. Úgy tudni, a távolságot nem tudta leküzdeni a szerelmük. TV + SztárokOrigo Fanni és Dávid a Survivor finalistái: pénteken este kiderül, ki nyeri meg a fődíjathttp://www.life.hu/sztarok/20181109--fanni-es-david-a-survivor-finalistai-penteken-este-kiderul-ki-nyeri-meg-a-fodijat.htmlA két izgalmas és fordulatos elődöntő végeredményeként Fanni és Dávid jutott be a Survivor Fináléjába, ahol a túlélő cím és a 20 millió forint a tét. TV + SztárokOrigoSurvivor: Beninek távoznia kellett a Holtak szigetéről http://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-beninek-tavoznia-kellett-a-holtak-szigeterol.htmlA játék egyik nagy esélyesének tartották Benit, ugyanis néhány hete még sorra nyerte a védettségi játékokat a Bayani törzsben, ráadásul komoly konfliktusa sem volt senkivel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.