Liptai Claudia élő adásban szólt be Tillának

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Sztárban sztár Liptai Claudia élő adás Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia durván beszólt Tillának a Sztárban Sztár legutóbbi adásában.

A Sztárban Sztár legutóbbi adásában Hien épp Rihannát imitálva egy fürdőkádból kászálódott ki, amikor a zsűritagok arról kezdtek el beszélgetni, mi lett volna, ha Claudia is minden egyes szakítás után befekszik egy vízzel teli kádba és közben énekel.

Erre Tilla (utalva arra, hogy Claudiának mennyi pasija volt korábban) megszólalt: „Mennyi víz fogyott volna...”

Ezt persze Claudia sem hagyhatta szó nélkül, így vágott vissza a kollégájának: „Sose voltál 20 év alatt paraszt, most sikerült.”

Durván kiakadt a Victoria's Secretre Tess Holliday plus size modellhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-durvan-kiakadt-a-victorias-secretre-tess-holliday-plus-size-modell.html„Csókoljátok meg a kövér s*ggemet!" – üzente a Victoria's Secretnek Tess Holliday plus size modell. TV + SztárokOrigoKiengedhetik Oscar Pistoriust a börtönbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-kiengedhetik-oscar-pistoriust-a-bortonbol.htmlNagyapja temetésére kiengedhetik a börtönből Oscar Pistoriust. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea újra tud nevetni szakítása után: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-varkonyi-andrea-ujra-tud-nevetni-szakitasa-utan.htmlFriss fotókat posztolt magáról Várkonyi Andrea: úgy látszik, sikerült kihevernie a szakítást és újra remekül érzi magát. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSztárban Sztár: Burai Krisztián mindig kicsit idegennek érezte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181112-sztarban-sztar-burai-krisztian-mindig-kicsit-idegennek-erezte-magat.htmlBurai Krisztiánnak kellett távoznia a TV2 Sztárban Sztár című műsorából, ahol éppen egy saját szerzeményét Opitz Barbiként adta elő. Krisztián a kiesését követően értékelte az estét. Elmondta, szerinte mi lehet az oka annak, hogy kiesett a versenyből. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Radics elárulta, mikor esik neki a legjobban az orális kényeztetés (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181112-valovilag-9-vv-radics-elarulta-mikor-esik-neki-a-legjobban-az-oralis-kenyeztetes-18.htmlVV Radics gyönyörűen megfogalmazta a szerelem szépségeit: a sz*patás például egy az előnyök közül. TV + SztárokOrigoVáratlanul felmondott Meghan Markle asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20181112-varatlanul-felmondott-meghan-markle-asszisztense.htmlVáratlanul felmondott Meghan Markle asszisztense, aki a hercegi pár esküvőjét is szervezte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.