ValóVilág 9: Cintike a szájával elégítette ki Kriszt (18+)

orális szex VV Krisztián ValóVilág 9 VV Cintike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Cinti és VV Krisztián ismét egymás mellett kötöttek ki az ágyban.

Cintike pedig nem volt szégyenlős, mindent megtett azért, hogy megfelelő hangulatba hozza és kielégítse Kriszt. Ehhez hasonló jeleneteket azonban már nem láthatunk a lánytól, a nézők ugyanis vasárnap kiszavazták a műsorból.

Ezt a táncoslányt szereti Fehérvári Gábor Alfréd - már három éve együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-ezt-a-tancoslanyt-szereti-fehervari-gabor-alfred-mar-harom-eve-egyutt-vannak.htmlTáncoslányt szeret Fehérvári Gábor Alfréd, a Sztárban sztár jóképű énekese. A hír még 2016-ban röppent fel, hogy Freddie és Samai Dóra együtt vannak, ám azóta semmit sem lehetett hallani az énekes magánéletéről. Freddi nagyon zárkózott, holott imádják a nők.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Cintikének véget ért a játék http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-cintikenek-veget-ert-a-jatek.htmlA szimpátiaszavazás eredményeképpen Cinti és Adri került veszélybe a ValóVilág első hete után. Azt, hogy ki menjen, Rolinak, az aktuális villamesternek kellett eldöntenie. TV + SztárokOrigoValóVilág: Így tünteti el a péniszét Greg, az élő Ken baba (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-igy-tunteti-el-a-peniszet-greg-az-elo-ken-baba.htmlAhogy többször írtunk is róla, exhibicionizmusban nincs hiány a ValóVilág-villában. Ezúttal Greg dobta le a ruháit, és megmutatta, hogyan festene szemből, ha nem lenne pénisze. Hiánypótló videó következik. TV + SztárokOrigoEltiltották az X-Faktor-győzelem után Szikora Róberttől Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-eltiltottak-az-xfaktor-gyozelem-utan-szikora-robert-mentortol-toth-andit.htmlAmikor Tóth Andi megnyerte az X-Faktort, mentora, Szikora Róbert szerette volna egyengetni a karrierjét, de erre mégsem nyílt lehetősége. TV + SztárokOrigo17 évvel ezelőtt így kosarazta ki Rubint Réka Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-17-evvel-ezelott-igy-kosarazta-ki-rubint-reka-schobert-norbit.htmlHatalmas virágcsokrot kapott Rubint Réka a névnapján Schobert Norbitól. A fitneszmami a köszöntés apropóján az Instagram-oldalán elmesélte, miként jöttek össze 17 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Megmutatta terhespocakját Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20181111-megmutatta-terhespocakjat-kiss-ramona-xfaktor.htmlKiss Ramóna az X-faktor-beli fejleményekről kérdezte rajongóit, de ők inkább a műsorvezető pocakjára koncentráltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.