Várkonyi Andrea Bochkor Gábor Radics Gigi szakítás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotókat posztolt magáról Várkonyi Andrea: úgy látszik, sikerült kihevernie a szakítást és újra remekül érzi magát.

Alig egy hónapja látott napvilágot a hír, ami az egész országot meglepte: több mint 10 év után szakított Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. A pár már el is költözött egymástól, sőt egyes pletykák szerint már mindketten új partnert találtak.

A csinos műsorvezető épp tegnap ünnepelte a születésnapját, és ezen alkalomból néhány friss fotót osztott meg a közösségi oldalán. Kiderült, hogy egy igazán különleges ajándékot kapott Radics Gigi családjától: egy limuzinban bulizhattak Budapest belvárosában.

A fotókon láthatóan remekül néz ki, talán tényleg sikerült kihevernie a szakítást kislánya apjával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tüzijátéknál is ér kívánni valamit, ugye? #birthdaycake #chocolate #aztkívánomhogy..

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

Sztárban Sztár: Burai Krisztián mindig kicsit idegennek érezte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181112-sztarban-sztar-burai-krisztian-mindig-kicsit-idegennek-erezte-magat.htmlBurai Krisztiánnak kellett távoznia a TV2 Sztárban Sztár című műsorából, ahol éppen egy saját szerzeményét Opitz Barbiként adta elő. Krisztián a kiesését követően értékelte az estét. Elmondta, szerinte mi lehet az oka annak, hogy kiesett a versenyből.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Radics elárulta, mikor esik neki a legjobban az orális kényeztetés (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181112-valovilag-9-vv-radics-elarulta-mikor-esik-neki-a-legjobban-az-oralis-kenyeztetes-18.htmlVV Radics gyönyörűen megfogalmazta a szerelem szépségeit: a sz*patás például egy az előnyök közül. TV + SztárokOrigoVáratlanul felmondott Meghan Markle asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20181112-varatlanul-felmondott-meghan-markle-asszisztense.htmlVáratlanul felmondott Meghan Markle asszisztense, aki a hercegi pár esküvőjét is szervezte. TV + Sztárok--Sztárban Sztár: Burai Krisztián számára ért véget a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-sztarban-sztar-burai-krisztian-szamara-ert-veget-a-musor.htmlA TV2 házibulijából is szállingóznak haza az emberek, minden vasárnap búcsúznunk kell egy versenyzőtől. Ezúttal Burai Krisztián távozott fájó szívvel. TV + SztárokOrigoŐk kerültek be az X-Faktorba: íme, a versenyzőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-ok-kerultek-be-az-x-faktorban-ime-a-versenyzok.htmlNehezen bár, de sikerült döntést hozniuk az X-Faktor mentorainak. A hétvégén kiderült, hogy kiket választottak csapataikba, velük indul majd az élő show. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Cintikének véget ért a játék http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-cintikenek-veget-ert-a-jatek.htmlA szimpátiaszavazás eredményeképpen Cinti és Adri került veszélybe a ValóVilág első hete után. Azt, hogy ki menjen, Rolinak, az aktuális villamesternek kellett eldöntenie. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.