Gregor Bernadett busszal jár dolgozni

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
Gregor Bernadett válás tömegközlekedés busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett élete az utóbbi hónapokban fenekestül felfordult. Munkába menet például újra használja a tömegközlekedési eszközöket, de elmondása szerint ezt egyáltalán nem bánja.

Gregor Bernadett élete hatalmas fordulatot vett akkor, amikor szakított férjével, Szarvas Attilával. Rengeteget dolgozik, de igyekszik minden szabadidejét kisfiával, Álmossal tölti. Nem titkolja, az utóbbi időben visszaszokott a tömegközlekedésre.

Reggel hatkor kelek. Elkészítem a reggelit és a tízórait Álmosnak, akit el is viszek kocsival az iskolába. Igaz, alig pár perc sétára van a suli, de mindig megszánom, annyira utál felkelni. Nemrégiben rájöttem, hogy sokkal hamarabb eljutok a színházba, ha tömegközlekedek, így 25 év után vettem egy bérletet. Nagyon élvezem, igazi tanulmányutak ezek, hiszen figyelhetem az embereket. Izgalmas, miket lehet megtudni róluk” – nyilatkozta a Blikknek.

Gregor Bernadett busszal jár dolgozni Forrás: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.