Koholák Alexa nála 25 évvel idősebb férje, Balázs mellett egy szőke nővel él együtt

Forrás: TV2 -
hármas Koholák Alexandra spirituális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexa néhány hónappal ezelőtt sokkolta a rajongóit: férjhez ment egy 25 évvel idősebb spirituális vezetőhöz, és ő maga is tanácsadóként munkálkodik. Most azonban egy újabb meghökkentő dolog került napvilágra: férje mellett egy nővel is osztozik otthonán a celeb.

Koholák Alexa férje minden Csak show és más semmi adásra elkíséri a feleségét, ám nem egyedül érkezik a forgatásokra. Egy feltűnően csinos szőke nő van mindig vele. A Bors megkérdezte a celebet, ki a titokzatos szépség és meglepő választ kapott:

Koholák Farkas Alexa Forrás: TV2

„Ő több mint a barátnőm, sőt úgy fogalmaznék, a családunk tagja, aki velünk is él. Egy spirituális központot vezetünk, és ő az egyik, sőt a legjobb önkéntesünk. Ő áll hozzánk a legközelebb.

Mi így hárman együtt élünk”

mesélte nyíltan a Borsnak Alexa.

Kis híján összeverekedett Higuaín és C. Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20181112-kis-hijan-osszeverekedett-higuain-es-c-ronaldo.htmlKis híján összeverekedett a pályán Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín. TV + Sztárok--Liptai Claudia élő adásban szólt be Tillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-liptai-claudia-elo-adasban-szolt-be-tillanak.htmlLiptai Claudia durván beszólt Tillának a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. TV + SztárokOrigoVV Vivien és VV Greg közös exszel büszkélkedhethttp://www.life.hu/sztarok/20181112-vv-vivien-es-vv-greg-kozos-exszel-buszkelkedhet.htmlMeghökkentő jelenetnek voltak tanúi a ValóVilág 9 nézői vasárnap este. Két új villalakó költözött be, és kiderült, hogy egyiküknek közös múltja van a már bent lakó VV Greggel. TV + Sztárok--Durván kiakadt a Victoria's Secretre Tess Holliday plus size modellhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-durvan-kiakadt-a-victorias-secretre-tess-holliday-plus-size-modell.html„Csókoljátok meg a kövér s*ggemet!" – üzente a Victoria's Secretnek Tess Holliday plus size modell. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár: Pintér Tenya nagyon haragszik magárahttp://www.life.hu/sztarok/20181112-sztarban-sztar-pintert-tenya-nagyon-haragszik-magara.htmlPintér Tibor a Sztárban Sztárban David Hasselhoffot alakította, így természetesen az eredeti karakterhez hasonlóan neki is hatalmas mellszőrrel kellett rendelkeznie. Ezen nem múlt a produkció sikere, azon viszont igen, hogy Tenya alaposan megfázott. Sőt, a papucs is rajta maradt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Cintike a szájával elégítette ki Kriszt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181112-valovilag-9-cintike-a-szajaval-elegitette-ki-kriszt-18.htmlVV Cinti és VV Krisztián ismét egymás mellett kötöttek ki az ágyban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.