Szabálymódosítás az X-Faktorban: az első adásban négyen esnek ki

Szabó Zsófi tehetségkutató kiesés X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szabályokkal folytatódik az X-Faktor legújabb évada. Kiderült, hogy az első adásban egyből négy versenyzőnek kell majd távoznia.

Mint arról már beszámoltunk, kiderült, kik jutottak be az X-Faktor élő show-jába. A csapatok azonban nem maradnak sokáig együtt, változtak ugyanis a műsor szabályai. Szabó Zsófi egy videóban árulta el, hogy az első adásban egyből négy versenyzőnek távoznia kell.

Lesz négy szék, négy biztos továbbjutó az adás végén, erről a mentorok döntenek. De csak az adás végén... Addig viszont cserélgethetik őket, erről viszont a nézők dönthetnek, hogy ki maradjon a székeken. Applikáción és SMS-ben is tudnak szavazni. Nagyon sok múlik a nézőkön. Nagyon izgalmas lesz. Tehát: lesz négy biztos továbbjutó, négy versenyzőt a nézők juttatnak tovább és rögtön négy ki is esik már az első adásban” – magyarázta ÉNB Lalinak Szabó Zsófi.

Détár Enikő várandósan szenvedett autóbalesetethttp://www.life.hu/sztarok/20181113-detar-eniko-varandosan-szenvedett-autobalesetet.htmlDétár Enikő elárulta, évekkel ezelőtt, amikor kislányával volt terhes, autóbalesetet szenvedett. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGregor Bernadett busszal jár dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20181113-gregor-bernadett-busszal-jar-dolgozni.htmlGregor Bernadett élete az utóbbi hónapokban fenekestül felfordult. Munkába menet például újra használja a tömegközlekedési eszközöket, de elmondása szerint ezt egyáltalán nem bánja. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg megsértődött, miután VV Hunor lekövérezte (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181113-valovilag-vv-greg-megsertodott-miutan-vv-hunor-lekoverezte.htmlVV Greg nagyon érzékeny a súlyát firtató beszólásokra, rögtön meg is sértődött, miután Hunor megjegyezte, hogy meghízott. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Szögeczki Ágit azóta is rémálmok gyötrikhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-a-legbatrabb-paros-szogeczki-agit-azota-is-remalmok-gyotrik.htmlSzögeczki Ági párjával, dr. Csenterics Ferenccel vett részt A legbátrabb páros megmérettetéseiben. Az embert próbáló feladatok még most is kísértik, rémálmai vannak a forgatások óta. TV + SztárokOrigoKis híján összeverekedett Higuaín és C. Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20181112-kis-hijan-osszeverekedett-higuain-es-c-ronaldo.htmlKis híján összeverekedett a pályán Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín. TV + Sztárok--Várkonyi Andi szoros barátságot ápol Radics Gigivel és családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-varkonyi-andi-szoros-baratsagot-apol-radics-gigivel-es-csaladjaval.htmlVárkonyi Andi a közelmúltban ünnepelte a 44. szülétésnapját, 12 év után először Bochkor Gábor nélkül. Barátai és családja meglepetéssel készültek neki. Radics Gigi és családja egy hatalmas limuzint is béreltek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.