Az ismert pornószínész, Csáky Attila is nekivágott a Ninja Warriornak

TV2 pornószínész Ninja Warrior Csáky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerős arc tűnt fel a TV2 műsorában: a korábban évtizedekig pornózó Choky Ice próbálta ki magát a Ninja Warriorban.

A 46 éves Csáki Attila, művésznevén Choky Ice, úgy döntött, hogy nekivág a Ninja Warriornak. A férfi korábban évtizedeken át pornózott, a Blikk szerint több mint 1000 felnőttfilmes jelenetben szerepelt, most viszont új kihívásokra vágyott.

A háromgyermekes családapa a műsorban a munkájáról csupán annyit mondott: „az emberek éjszakáit próbálom színesebbé tenni".

Hogy sikerült-e teljesítnie a pályát, azt megnézheted a következő videóban!

ValóVilág 9: VV Csoki Reni és Ginu ágya között mászkál éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-csoki-reni-es-ginu-agya-kozott-maszkal-ejszaka.htmlVV Csoki nem tudja eldönteni, kihez is vonzódik inkább: Reni és Ginu ágya között mászkált éjszaka. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Szabó Győző: ezen ment el a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valasarol-vallott-szabo-gyozo-ezen-ment-el-a-hazassaga.htmlSzabó Győző a Petőfi Rádió Talpra magyar! című műsorában vallot arról, miért ment tönkre az első házassága. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: idősebb nőket elégített ki pénzért VV Radicshttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valovilag-9-idosebb-noket-elegitett-ki-penzert-vv-radics.htmlVV Radics hangosan hirdeti a szabad szexuális beállítottságát és állítása szerint több mint 100 nővel lefeküdt már. Egyikükkel azonban hosszabb ideig is együtt volt.TV + SztárokOrigoMazsi elmondta a véleményét Berki A legbátrabb párosban tanúsított viselkedésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-mazsi-elmondta-velemenyet-berki-a-legbatrabb-parosban-tanusitott-viselkedeserol.htmlBerki Krisztián szerelmével, Mazsival végeztette el a munka nagy részét A legbátrabb páros második évadának első feladatában. Majka teljesen kiakadt, most Mazsi is elmondta a véleményét. TV + SztárokOrigoRégi fotó került elő Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-regi-foto-kerult-elo-meghan-marklerol.htmlEgy régi fotó került fel az internetre Meghan Markle-ről, amely egy buli után készült. TV + Sztárok--Ultraszexi fotót posztolt Horváth Éva Köllő Babettelhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ultraszexi-fotot-posztolt-horvath-eva-kollo-babettel.htmlHorváth Éva és Köllő Babett ultraszexi produkcióval készült a Csak show és más semmi következő adására. A felkészülésről máris mutattak egy fotót... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.