Hosszú Katinkát zokogva fogadták rajongói Tokióban

zokogás úszás rendőrök Tokió rajongók Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszók rövidpályás Világkupa-sorozatán versenyez Hosszú Katinka. Az előző állomáson, Tokióban zokogó rajongók fogadták a magyar úszónőt. 

Egy kis városnézésre is marad idejük a magyar úszóknak, akik az úszók rövidpályás Világkupa-sorozatának állomásait járják végig. Hosszú Katinka edzője, Petrov Árpád egy kis élménybeszámolót is írt az Iron Swim oldalára.

A magyar úszónő Kapás Boglárkával és Verrasztó Dáviddal együtt egy kis sétára indult az előző állomáson, Tokióban. Kína után itt is hatalmas rajongással fogadták Hosszú Katinkát. "Az utolsó napon szinte rendőrök tartották vissza a rá váró, zokogásban kitörő gyerekeket. Elképesztően szerették!" - írta Petrov Árpád.

Új családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-uj-csaladi-foto-keszult-karoly-herceg-70-szuletesnapja-alkalmabol.htmlKülönleges családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmából. Testbeszéd-szakértő ki is elemezte a képet. TV + Sztárok--Az ismert pornószínész, Csáky Attila is nekivágott a Ninja Warriornakhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-az-ismert-pornoszinesz-csaky-attila-is-nekivagott-a-ninja-warriornak.htmlIsmerős arc tűnt fel a TV2 műsorában: a korábban évtizedekig pornózó Choky Ice próbálta ki magát a Ninja Warriorban. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy nő lábát harapdálja tűsarkúban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vajna-timi-egy-no-labat-harapdalja-tusarkuban.htmlVajna Timi nagyon felborzolta a kedélyeket szexi fotójával: tűsarkúban harapdálja egy nő lábát. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki Reni és Ginu ágya között mászkál éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-csoki-reni-es-ginu-agya-kozott-maszkal-ejszaka.htmlVV Csoki nem tudja eldönteni, kihez is vonzódik inkább: Reni és Ginu ágya között mászkált az éjszaka. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Szabó Győző: ezen ment el a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valasarol-vallott-szabo-gyozo-ezen-ment-el-a-hazassaga.htmlSzabó Győző a Petőfi rádió Talpra magyar! című műsorában vallott arról, miért ment tönkre az első házassága. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: idősebb nőket elégített ki pénzért VV Radicshttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valovilag-9-idosebb-noket-elegitett-ki-penzert-vv-radics.htmlVV Radics hangosan hirdeti a szabad szexuális beállítottságát, és állítása szerint több mint 100 nővel lefeküdt már. Egyikükkel azonban hosszabb ideig is együtt volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.