Így békült ki Szikora Róbert és Fenyő Miklós

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
békülés Szikora Róbert Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Miklós és Szikora Róbert kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, ám végül felül tudtak kerekedni a sérelmeiken: így békültek ki. 

Szikora Róbert és Fenyő Miklós nagyon jóban vannak, de ez nem volt mindig így. Sokszor romlott meg a kapcsolatuk, először akkor, amikor a zenész otthagyta a Hungáriát. Három évvel később találkoztak először egy rendezvényen, és nem tudták elkerülni egymást. Szikora sokáig gondolkozott, hogy elbújjon-e zenésztársa elől, de végül egyikük sem futamodott meg, és ennek köszönhetik, hogy kibékültek.

Szikora Róbert elárulta, hogyan békültek ki Fenyővel Fotó: Hirling Bálint - Origo

„Elmentünk egymás mellett szó nélkül, majd éreztem, hogy a fenekemre vernek. Hátrafordultam, és összeölelkeztünk. Ennyi volt" - mesélte Szikora Róbert Garami Gábornak.

Új családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-uj-csaladi-foto-keszult-karoly-herceg-70-szuletesnapja-alkalmabol.htmlKülönleges családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmából. Testbeszéd-szakértő ki is elemezte a képet. TV + Sztárok--Az ismert pornószínész, Csáky Attila is nekivágott a Ninja Warriornakhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-az-ismert-pornoszinesz-csaky-attila-is-nekivagott-a-ninja-warriornak.htmlIsmerős arc tűnt fel a TV2 műsorában: a korábban évtizedekig pornózó Choky Ice próbálta ki magát a Ninja Warriorban. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy nő lábát harapdálja tűsarkúban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vajna-timi-egy-no-labat-harapdalja-tusarkuban.htmlVajna Timi nagyon felborzolta a kedélyeket szexi fotójával: tűsarkúban harapdálja egy nő lábát. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki Reni és Ginu ágya között mászkál éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-csoki-reni-es-ginu-agya-kozott-maszkal-ejszaka.htmlVV Csoki nem tudja eldönteni, kihez is vonzódik inkább: Reni és Ginu ágya között mászkált az éjszaka. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: idősebb nőket elégített ki pénzért VV Radicshttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valovilag-9-idosebb-noket-elegitett-ki-penzert-vv-radics.htmlVV Radics hangosan hirdeti a szabad szexuális beállítottságát, és állítása szerint több mint 100 nővel lefeküdt már. Egyikükkel azonban hosszabb ideig is együtt volt. TV + SztárokOrigoAshley Graham nagyon megbánta, hogy szigetelőszalaggal ragasztotta le a melléthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ashley-graham-nagyon-megbanta-hogy-szigeteloszalaggal-ragasztotta-le-a-mellet.htmlAshley Graham úgy gondolta, jó ötlet, ha szigetelőszalaggal próbálja meg megemelni a melleit. Rosszul tette... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.