Katalin hercegné folyton sebtapaszt visel, de senki sem tudja, miért - Fotók

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
fotók sebtapasz kéz Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent kiszúrnak Katalinon, ami nem odaillő, így azt is észrevették, hogy valami mindig történik a kezével, ugyanis szinte folyamatosan sebtapaszt visel. 

Katalin imádja a kiegészítőket, ám van egy, amely inkább aggodalomra ad okot, és nem mutogatni, hanem rejtegetni való. Ám hiába próbálna a hercegné bármit is eltitkolni, a szemfüles és aggódó rajongók mindent észrevesznek, így azt is, hogy Katalin folyton visel sebtapaszt a kezén.

Katalin hercegné folyton sebtapaszt visel Forrás: Getty Images

Azt viszont senki sem tudja, hogy miért. Pedig nemegyszer fotózták már betapaszozott ujjal a hercegnét, habár nem mindig ugyanott sérült meg, de valahol biztosan fellelhető a kezén, elmaradhatatlan kelléke lett a megjelenésének.

Mindig van a kezén Forrás: Getty Images
Koholák Alexa elárulta, valójában miért él együtt a férjével és egy másik nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-koholak-alexa-elarulta-valojaban-miert-el-egyutt-ferjevel-es-egy-masik-novel.htmlNemrég írtunk róla, hogy Koholák Alexa és idősebb férje egy szőke nővel él együtt. Sokan találgatták, mi oka lehet ennek, és valójában milyen kapcsolat fűzi össze hármukat. A Csak show és más semmi sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát zokogva fogadták rajongói Tokióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-hosszu-katinkat-zokogva-fogadtak-rajongoi-tokioban.htmlAz úszók rövidpályás Világkupa-sorozatán versenyez Hosszú Katinka. Az előző állomáson, Tokióban zokogó rajongók fogadták a magyar úszónőt. TV + Sztárok--Így békült ki Szikora Róbert és Fenyő Miklóshttp://www.life.hu/sztarok/20181114-igy-bekult-ki-szikora-robert-es-fenyo-miklos.htmlFenyő Miklós és Szikora Róbert kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, ám végül felül tudtak kerekedni a sérelmeiken: így békültek ki. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVajna Timi egy nő lábát harapdálja tűsarkúban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vajna-timi-egy-no-labat-harapdalja-tusarkuban.htmlVajna Timi nagyon felborzolta a kedélyeket szexi fotójával: tűsarkúban harapdálja egy nő lábát. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki Reni és Ginu ágya között mászkál éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-csoki-reni-es-ginu-agya-kozott-maszkal-ejszaka.htmlVV Csoki nem tudja eldönteni, kihez is vonzódik inkább: Reni és Ginu ágya között mászkált az éjszaka. TV + SztárokOrigoEgy felmérés szerint Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181113-egy-felmeres-szerint-harry-herceg-a-brit-kiralyi-csalad-legnepszerubb-tagja.htmlKiderült, hogy a britek Harry herceget szeretik a legjobban a királyi családban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.