Koholák Alexa elárulta, valójában miért él együtt férjével és egy másik nővel

házasság Koholák Alexandra vallomás Farkas Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég írtunk róla, hogy Koholák Alexa és idősebb férje egy szőke nővel él együtt. Sokan találgatták, mi oka lehet ennek, és valójában milyen kapcsolat fűzi össze hármukat. A Csak show és más semmi sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba.

Koholák Alexa a TV2 Mokkájában elárulta, valójában Évi volt az, aki összehozta őt a férjével. A nő évek óta önkéntesként dolgozik a spirituális központban és annyira közel került a vezetőhöz, Balázshoz, hogy ma már apjaként szereti.

Két éve azon van, hogy segítsen az embereknek, és szerintem ott van mellettünk a helye. Ő már ott lakott, előttem. Neki nehéz családi helyzete volt, és az előző életéből szeretett volna kilépni, és ki is lépett, ebben segített neki Balázs. Mindennap odajárt, ott volt reggeltől estig tanulni, és mindenben ott volt Balázs mellett. Amikor meghalt az előző felesége, és teljesen egyedül volt... Ilyen intenzíven egyik önkéntes sem végzi a munkáját. Évi messze túlmenően túlszárnyalja szerintem a többi önkéntest."

Alexa elárulta azt is, hogy Évi egyszer csak megkérte Balázst, hadd vegye fel a vezetéknevét. Annyira meghatotta ez a gesztus, hogy a mai napig elsírja magát, ha erről beszél.

Évinek az apukájával nem túl jó a kapcsolata, és Balázs tényleg olyan, mintha a fogadott apukája lenne, és úgy is tekint rá. És ez szerintem nagyon nagy megtiszteltetés. Ez egy nagyon szép dolog, hogy valaki ennyire tiszteli azt az embert, aki mellette van és apjaként szeresse..."

Új családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-uj-csaladi-foto-keszult-karoly-herceg-70-szuletesnapja-alkalmabol.htmlKülönleges családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmából. Testbeszéd-szakértő ki is elemezte a képet. TV + Sztárok--Az ismert pornószínész, Csáky Attila is nekivágott a Ninja Warriornakhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-az-ismert-pornoszinesz-csaky-attila-is-nekivagott-a-ninja-warriornak.htmlIsmerős arc tűnt fel a TV2 műsorában: a korábban évtizedekig pornózó Choky Ice próbálta ki magát a Ninja Warriorban. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy nő lábát harapdálja tűsarkúban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vajna-timi-egy-no-labat-harapdalja-tusarkuban.htmlVajna Timi nagyon felborzolta a kedélyeket szexi fotójával: tűsarkúban harapdálja egy nő lábát. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki Reni és Ginu ágya között mászkál éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-csoki-reni-es-ginu-agya-kozott-maszkal-ejszaka.htmlVV Csoki nem tudja eldönteni, kihez is vonzódik inkább: Reni és Ginu ágya között mászkált az éjszaka. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Szabó Győző: ezen ment el a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valasarol-vallott-szabo-gyozo-ezen-ment-el-a-hazassaga.htmlSzabó Győző a Petőfi rádió Talpra magyar! című műsorában vallott arról, miért ment tönkre az első házassága. TV + SztárokOrigoRégi fotó került elő Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-regi-foto-kerult-elo-meghan-marklerol.htmlEgy régi fotó került fel az internetre Meghan Markle-ről, amely egy buli után készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.