Liptai Claudia kifakadt: kitiltaná a stúdióból Vastag Csaba rajongóit

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kitiltás harag Csak show és más semmi Vastag Csaba rajongók Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor elragadtatják magukat Vastag Csaba rajongói, így történik ez a Csak show és más semmi stúdiójában is hétről hétre. Az egyik zsűritagnál, Liptai Claudiánál azonban most elszakadt a cérna: kitiltaná az énekes rajongóit a stúdióból.

Többször adódott már gondja a féktelen rajongókkal Vastag Csaba énekesnek. A Ripost cikke szerint akadt olyan is, aki kilyukasztotta a kerekét, de olyan is, aki hetekre letáborozott a háza előtt.

A Csak show és más semmi stúdiójában is szép számmal képviseltetik magukat, ám nemcsak biztatják kedvencüket, hanem ezzel együtt a többieket is szidalmazzák. A lap szerint Liptai Claudiánál elszakadt a cérna, és az adásszünetben rendre utasította a kiabáló rajongókat.

Vastag Csaba rajongói botrányt okoztak a Csak show és más semmi stúdiójában Fotó: Polyák Attila - Origo

"Megkérek minden Vastag Csaba-rajongót, hogy fejezze be a mocskolódást. Ha nem tudnak normálisan szurkolni, csak úgy, hogy másokat meg szidnak, mindenkit kivezettetek a stúdióból. Hetek óta csak ezt hallom..." - idézi Liptai szavait a Ripost. Azt írják: a helyszínen megfagyott a levegő.

Vastag Csaba elmondta, hogy igyekszik kordában tartani a rajongóit. "Az eset után természetesen a közönség nevében bocsánatot kértem Claudiától, és felhívtam az illetékesek figyelmét a kulturált szórakozásra. Szerintem olyan ez, mint amikor egy focicsapat néhány drukkere úgy szurkol, hogy közben a másik csapatot szidja" - mondta az énekes.

Új családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-uj-csaladi-foto-keszult-karoly-herceg-70-szuletesnapja-alkalmabol.htmlKülönleges családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmából. Testbeszéd-szakértő ki is elemezte a képet. TV + Sztárok--Az ismert pornószínész, Csáky Attila is nekivágott a Ninja Warriornakhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-az-ismert-pornoszinesz-csaky-attila-is-nekivagott-a-ninja-warriornak.htmlIsmerős arc tűnt fel a TV2 műsorában: a korábban évtizedekig pornózó Choky Ice próbálta ki magát a Ninja Warriorban. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy nő lábát harapdálja tűsarkúban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vajna-timi-egy-no-labat-harapdalja-tusarkuban.htmlVajna Timi nagyon felborzolta a kedélyeket szexi fotójával: tűsarkúban harapdálja egy nő lábát. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki Reni és Ginu ágya között mászkál éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-csoki-reni-es-ginu-agya-kozott-maszkal-ejszaka.htmlVV Csoki nem tudja eldönteni, kihez is vonzódik inkább: Reni és Ginu ágya között mászkált az éjszaka. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Szabó Győző: ezen ment el a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valasarol-vallott-szabo-gyozo-ezen-ment-el-a-hazassaga.htmlSzabó Győző a Petőfi rádió Talpra magyar! című műsorában vallott arról, miért ment tönkre az első házassága. TV + SztárokOrigoEgy felmérés szerint Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181113-egy-felmeres-szerint-harry-herceg-a-brit-kiralyi-csalad-legnepszerubb-tagja.htmlKiderült, hogy a britek Harry herceget szeretik a legjobban a királyi családban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.