Puskás Peti mentoráltja feladta, kevesebb eséllyel indul az X-Faktorban

Fotó: Polyák Attila/Origo -
X-Faktor Puskás Peti mento tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyik indulója, Nagy Krisztián feladta a versenyt, ám így mentora, Puskás Peti hátrányból indul. 

Még el sem kezdődött az X-Faktor élő show-ja, az egyik versenyző, Nagy Krisztián máris feladta a küzdelmet. Úgy döntött, nem folytatja tovább.

Mentora Puskás Peti lett volna, így az ő sorsa is kérdéses. A Blikk azt írja, hogy a műsor szerkesztői úgy döntöttek, nem hoznak be még egy játékost, hogy Puskás is annyi mentorálttal indulhasson, mint a többi zsűritag. Puskás így már csak Szekér Gergőt és Kovács Palit segíti.

A szerkesztők szerint nem lett volna igazságos, ha hirtelen berángatnak valakit az élő show-ba így, hogy csak néhány napja maradt volna felkészülni, amikor a többi indulónak több hete volt. Előzőleg már azt is bejelentették, hogy az első műsorban 4-en esnek majd ki, a történtek fényében azonban ezt 3-ra változtatták meg.

Puskás Peti kevesebb mentorálttal indul Fotó: Polyák Attila/Origo
Katalin hercegné folyton sebtapaszt visel, de senki sem tudja, miért - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-katalin-hercegne-folyton-sebtapaszt-visel-de-senki-nem-tudja-miert.htmlMindent kiszúrnak Katalinon, ami nem odaillő, így azt is észrevették, hogy valami mindig történik a kezével, ugyanis szinte folyamatosan sebtapaszt visel. TV + Sztárok--X-Faktor: Nagy Krisztián feladta a versenyt, nem fog szerepelni az élő show-banhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-xfaktor-nagy-krisztian-feladta-a-versenyt-nem-fog-szerepelni-az-elo-showban.htmlHiába jutott be az élő show-ba Nagy Krisztián, az énekes úgy döntött, nem tudja folytatni a megméretést. TV + SztárokOrigoZimány Linda nem akar többé szingli lenni, férfit akar az életébehttp://www.life.hu/sztarok/20181114-zimany-linda-nem-akar-tobbe-szingli-lenni-ferfit-akar-az-eletebe.htmlNem érzi magát magányosnak, mégsem tölti el örömmel, hogy esténként egyedül csukja magára a lakás ajtaját. Zimány Linda szeretne maga mellé egy társat, ám senki nincs a láthatáron. Elárulta, milyen férfira vágyik. TV + SztárokOrigoMeztelenül fotózták Varga Viktóriát, Graziano Pellé magyar barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-meztelenul-fotoztak-varga-viktoriat-graziano-pelle-magyar-baratnojet.htmlMeglehetősen forró fotót tett közzé magáról Varga Viktória: a modellt meztelenül fotózták egy kádban. TV + SztárokOrigoVV Reni és VV Zsuzsu meglovagolta egymást: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-reni-es-vv-zsu-meglovagolta-egymast.htmlA ValóVilág legutóbbi adásában VV Reni meglovagolta VV Zsuzsut. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kifakadt: kitiltaná a stúdióból Vastag Csaba rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20181114-liptai-claudia-kifakadt-kitiltana-a-studiobol-vastag-csaba-rajongoit.htmlSokszor elragadtatják magukat Vastag Csaba rajongói, így történik ez a Csak show és más semmi stúdiójában is hétről hétre. Az egyik zsűritagnál, Liptai Claudiánál azonban most elszakadt a cérna: kitiltaná az énekes rajongóit a stúdióból. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.