Vajna Timi egy nő lábát harapdálja tűsarkúban - Fotó

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi tűsarkú cipő harap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi nagyon felborzolta a kedélyeket szexi fotójával: tűsarkúban harapdálja egy nő lábát. 

Vajna Timi szereti szexi képekkel elárasztani a rajongóit az Instagram-oldalán, nemrég egy igen dögös fotósorozatot csináltatott magáról, ezekből is megosztott egy-két felvételt. Az egyik képen szexi vadmacskaként, tűsarkúban mászik négykézláb a földön, miközben egy nő lábait harapdálja. A követőit ez a fotó teljesen elvarázsolta.

Válásáról vallott Szabó Győző: ezen ment el a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valasarol-vallott-szabo-gyozo-ezen-ment-el-a-hazassaga.htmlSzabó Győző a Petőfi rádió Talpra magyar! című műsorában vallott arról, miért ment tönkre az első házassága. TV + SztárokOrigoCicciolinának meggyűlt a baja a libával a Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-cicciolinanak-meggyult-a-baja-a-libaval-a-konyhafonok-vipban.htmlKönnyen félreérthető, kétértelmű megjegyzéseket tett a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában Fördős Zé és Cicciolina. TV + Sztárok--Ultraszexi fotót posztolt Horváth Éva Köllő Babettelhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ultraszexi-fotot-posztolt-horvath-eva-kollo-babettel.htmlHorváth Éva és Köllő Babett ultraszexi produkcióval készült a Csak show és más semmi következő adására. A felkészülésről máris mutattak egy fotót... TV + SztárokOrigoSzabálymódosítás az X-Faktorban: az első adásban négyen esnek kihttp://www.life.hu/sztarok/20181113-szabalymodositas-az-xfaktorban-az-elso-adasban-negyen-esnek-ki.htmlÚj szabályokkal folytatódik az X-Faktor legújabb évada. Kiderült, hogy az első adásban egyből négy versenyzőnek kell majd távoznia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.