Válásáról vallott Szabó Győző: ezen ment el a házassága

horkolás Talpra Magyar Petőfi Rádió Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző a Petőfi rádió Talpra magyar! című műsorában vallott arról, miért ment tönkre az első házassága.

"Az első házasságom úgy húsz százalékban a horkoláson ment el. Egy idő után nekem át kellett mennem a másik szobába, aztán szépen lassan külön szobám lett, és külön ágyam is" - mesélte a Valami Amerika sztárja. Hozzátette, mostani feleségének, a várandós Rezes Judit színésznőnek nem okoz gondot a horkolás, ettől függetlenül szeretne felkeresni egy szakembert.

Szabó Győző házassága a horkolás miatt romlott meg Forrás: Facebook/Szabó Győző
ValóVilág 9: idősebb nőket elégített ki pénzért VV Radicshttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valovilag-9-idosebb-noket-elegitett-ki-penzert-vv-radics.htmlVV Radics hangosan hirdeti a szabad szexuális beállítottságát és állítása szerint több mint 100 nővel lefeküdt már. Egyikükkel azonban hosszabb ideig is együtt volt.TV + SztárokOrigoEgy felmérés szerint Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181113-egy-felmeres-szerint-harry-herceg-a-brit-kiralyi-csalad-legnepszerubb-tagja.htmlKiderült, hogy a britek Harry herceget szeretik a legjobban a királyi családban. TV + Sztárok--Ashley Graham nagyon megbánta, hogy szigetelőszalaggal ragasztotta le a melléthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ashley-graham-nagyon-megbanta-hogy-szigeteloszalaggal-ragasztotta-le-a-mellet.htmlAshley Graham úgy gondolta, jó ötlet, ha szigetelőszalaggal próbálja meg megemelni a melleit. Rosszul tette... TV + SztárokOrigoLabancz Lilla megmutatta formás testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-labancz-lilla-megmutatta-formas-testet.htmlLabancz Lilla ismét megmutatta, hogy a teste nem lehetne tökéletesebb: aprócska topban és feszülős nadrágban pózolt. TV + SztárokOrigoUltraszexi fotót posztolt Horváth Éva Köllő Babettelhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ultraszexi-fotot-posztolt-horvath-eva-kollo-babettel.htmlHorváth Éva és Köllő Babett ultraszexi produkcióval készült a Csak show és más semmi következő adására. A felkészülésről máris mutattak egy fotót... TV + SztárokOrigoSzemetes mellett krumplipüré: horror éttermet leplezett le a Nébihhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-szemetes-mellett-krumplipure-horror-ettermet-leplezett-le-a-nebih.htmlEgy házhoszállítást is végző budapesti étteremben ellenőrzött a Nébih, ahol borzalmas állapotokra bukkantak. A krumplipürét példéul a szemetes mellett tárolták fedél nélkül. A vállalkozást több millió forintra büntették. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.