ValóVilág 9: idősebb nőket elégített ki pénzért VV Radics

Való Világ 9 selyemfiú VV9 RTL II szexuális szolgáltatás VV Radics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Radics hangosan hirdeti a szabad szexuális beállítottságát, és állítása szerint több mint 100 nővel lefeküdt már. Egyikükkel azonban hosszabb ideig is együtt volt.

"Összejöttem egy negyvenes nővel, vele tényleg együtt voltunk. Aztán úgy alakult, hogy kitartott engem. A szexért meg szeretetért cserébe eltartott, tulajdonképpen selyemfiú voltam" - mondta Radics játékostársainak, aki hozzátette, hogy a szolgáltatásainak gyorsan híre ment, pedig ő nem is reklámozta magát, így egyre több nőnek szerzett örömet. "A szexért cserébe tulajdonképpen eltartottak. Én sosem kerestem ezeknek a nőknek a társaságát, nem hirdettem magam újságban, fórumokon, valahogy mindig ők találtak meg. Az interneten is csak egyetlen amatőr házi szexvideó van rólam, az is tizennyolc éves koromban készült, amikor együtt voltam egy lánnyal."

VV Radics (balra) bevallotta, hogy selyemfiú volt Forrás: RTL Klub

A selyemfiúságnak akkor lett vége, amikor Radics vlogja egyre népszerűbb lett.

Egy felmérés szerint Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181113-egy-felmeres-szerint-harry-herceg-a-brit-kiralyi-csalad-legnepszerubb-tagja.htmlKiderült, hogy a britek Harry herceget szeretik a legjobban a királyi családban. TV + Sztárok--Ashley Graham nagyon megbánta, hogy szigetelőszalaggal ragasztotta le a melléthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ashley-graham-nagyon-megbanta-hogy-szigeteloszalaggal-ragasztotta-le-a-mellet.htmlAshley Graham úgy gondolta, jó ötlet, ha szigetelőszalaggal próbálja meg megemelni a melleit. Rosszul tette... TV + SztárokOrigoLabancz Lilla megmutatta formás testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-labancz-lilla-megmutatta-formas-testet.htmlLabancz Lilla ismét megmutatta, hogy a teste nem lehetne tökéletesebb: aprócska topban és feszülős nadrágban pózolt. TV + SztárokOrigoUltraszexi fotót posztolt Horváth Éva Köllő Babettelhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ultraszexi-fotot-posztolt-horvath-eva-kollo-babettel.htmlHorváth Éva és Köllő Babett ultraszexi produkcióval készült a Csak show és más semmi következő adására. A felkészülésről máris mutattak egy fotót... TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Krisztián már túl is lépett Cintikén, és rámászott Zsuzsura http://www.life.hu/sztarok/20181113-vv-krisztan-mar-tul-is-lepett-cintiken-zsuzsura-maszott-ra.htmlOlyan hamar lépett túl VV Krisztián VV Cintikén, amilyen gyorsan elkezdődött a kapcsolatuk. Ahogy kiesett a játékos, máris másra mászott a fiú. TV + SztárokOrigoMazsi elmondta a véleményét Berki A legbátrabb párosban tanúsított viselkedésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-mazsi-elmondta-velemenyet-berki-a-legbatrabb-parosban-tanusitott-viselkedeserol.htmlBerki Krisztián szerelmével, Mazsival végeztette el a munka nagy részét A legbátrabb páros második évadának első feladatában. Majka teljesen kiakadt, most Mazsi is elmondta a véleményét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.