ByeAlex azt akarja látni, milyen csúnyák a rajongói reggel

reggel rajongók csúnya ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihívásra csábítja rajongóit ByeAlex, az X-Faktor egyik mentora. Közösségi oldala követőinek csúnya arcát akarja látni, ám azt egyelőre nem árulta el, hogy miért. 

Az X-Faktorhoz kötődő aktivitásra csábítja követőit ByeAlex. Úgy tűnik, rajongókat szeretne toborozni a mentoráltjainak, hiszen őket is meg kell jelölni a bejegyzésben. Így tehát mindenkinek ki kell tennie a közösségi oldalára, hogyan fest az arca reggel. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért.

„Csinálj egy szelfit magadról, hogy milyen ronda vagy reggel, mikor éppen kinyitottad a csipádat, és taggeld rajta a @stolenbeathivatalos @usnkhivatalos @rickyandthedrunkensailors csapatokat, ha velünk vagy szombat esténként az X-Faktor mérkőzéseken! Használd a #envagyokreggel hesteget is... hamarosan kiderül, miért pont ezt... (cselendzs indul... elvárom a csapatoktól is a ronda reggeli szelfit!)” – írja a bejegyzésében ByeAlex.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.