Ezért ment tönkre Gergely Róbert házassága 13 év után

Forrás: FEM3 Café -
házasság válás vallomás Gergely Róbert kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergely Róbert a tévékamerák előtt beszélt arról, miért is váltak el feleségével 13 év után.

Gergely Róbert a TV2 műsorának vendége volt, ahol őszintén vallott arról, miért is ért véget a házassága 13 év után. A színész egy évvel ezelőtt vált el 24 évvel fiatalabb feleségétől és azóta baráti kapcsolatot ápolnak egymással.

Mi annak idején beprogramoztuk a boldogság felé vezető utat, és el is indultunk ezen. Aztán valahogy zsákutcába keveredtünk és újratervezés elé álltunk. És úgy gondolom, az újratervezés mindkettőnk számára a boldogság felé vezet. Hogy ki mikor éri ezt el, azt egyéne válogatja. Nemcsak megszeretni és megtartani fontos egymást, hanem hogy ha válásra kerül a sor, vagy változásra, akkor azt is meg kell próbálni intelligensen csinálni. Megpróbálunk normálisan együtt élni úgy, hogy más irányt vett már az utunk, de a kapcsolatunk megmaradt. Nem vagyunk hajlandóak kidobni a kukába az értékeinket, sóval beszórni a múltunkat, hanem megpróbálunk egy másikfajta életet felépíteni" – mesélte a műsorban.

Amikor a színésznek feltették a kérdést, mi is vezetett tulajdonképpen a váláshoz, Gergely Róbert azt felelte, elbizonytalanodott azon, ő szeretne-e még gyereket.

Nyilván egy fiatal nőnek az életében nagyon fontos az előrelátás, az a fajta tervezés, ahol család, gyerek és egy távolabbi cél is van. Én ebben elbátortalanodtam, elgyávultam egy kicsit. Azt gondoltam, talán most már, ebben a korban nem biztos, hogy egy ilyen nagy falatot be tudnék vállalni. Ezt normálisan megbeszéltük egymással, túl is vagyunk már azokon a fájdalmakon, kríziseken, sírásokon, amiken az embereknek át kell mennie.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.