Hujber Feri visszatért Magyarországra: a földön ülve fotózták le

Forrás: Youtube -
Hujber Ferenc Magyarország visszatérés Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc hazatért, vagy legalábbis hazalátogatott Kanadából, de nem éppen a legjobb állapotban érkezett meg: a cipője is lyukas volt.

Hujber Feri botrányai és házasságának megromlása után Kanadában kezdett új életet, de úgy tűnik, nem jött be neki annyira a külföldi karrier. A színész visszatért Magyarországra, le is fotózták a Keleti pályaudvar metróállomásában, a földön, a kuka mellett ülve.

Lyukas cipőben tért haza Hujber Feri Forrás: Youtube

„A Keleti pályaudvar aluljárójában lettem rá figyelmes, amint lement a mozgólépcsőn, azonnal leült a kőre, és nyomkodni kezdte a telefonját. Az Örs vezér tere felé távozott, borzasztó volt látni, hogy milyen állapotban van. Még a cipője is lyukas volt” – mondta a HOT! magazinnak egy szemtanú.

Durván egymásnak esett VV Zsuzsu és Erahttp://www.life.hu/sztarok/20181115-durvan-egymasnak-esett-vv-zsuzsu-es-era.htmlAlpári stílusban veszett össze a ValóVilágban Zsuzsu és Era. TV + SztárokOrigoKároly herceg Diana előtt egy másik nő kezét kérte meg: kosarat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-karoly-herceg-diana-elott-egy-masik-no-kezet-kerte-meg-kosarat-kapott.htmlSzövevényes szerelmi élete volt Károlynak már Dianával és Kamillával is, ám most kiderült, hogy előttük is volt egy nő, akit a herceg feleségül akart venni. TV + Sztárok--Késsel-villával eszi a banánt II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-kessel-villaval-eszi-a-banant-ii-erzsebet-kiralyno.htmlA palota egykori séfje elárulta, II. Erzsébet királynő még a banánt is késsel-villával eszi. TV + Sztárok--Kylie Jenner leszámolt a fekete hajjal: szőkére váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-kylie-jenner-leszamolt-a-fekete-hajjal-szokere-valtott.htmlKylie Jenner szeret átváltozni, így nem meglepő, hogy új hajszínt próbált ki: leszámolt a fekete fürtökkel. TV + SztárokOrigoX-Faktor: meggyilkolták az egyik versenyző, Szekér Gergő édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-x-faktor-meggyilkoltak-az-egyik-versenyzo-szeker-gergo-edesanyjat.htmlSzekér Gergő, az X-Faktor versenyzője szülők nélkül nőtt fel. Édesapja külföldön kezdett új életet, édesanyját pedig brutálisan meggyilkolta egy férfi. Máig nem sikerült feldolgoznia a veszteséget, de már tud könnyek nélkül beszélni róla. TV + SztárokOrigoPuskás Peti mentoráltja feladta, kevesebb eséllyel indul az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-puskas-peti-mentoraltja-feladta-kevesebb-esellyel-indul-az-xfaktorban.htmlAz X-Faktor egyik indulója, Nagy Krisztián feladta a versenyt, ám így mentora, Puskás Peti hátrányból indul. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.