Majka pszichológushoz jár: édesanyja óriási űrt hagyott maga után

Fotó: Mudra László - Origo -
pszichológus édesanya halál Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka hónapokkal ezelőtt veszítette el az édesanyját, de a fájdalom nem enyhül. Pszichológusa szerint évekbe kerül feldolgozni. 

Fél évvel ezelőtt veszítette el Majka az édesanyját, aki nagyon hosszú és fájdalmas küzdelmet folytatott a rák ellen. A halála keltette űr még sokáig nem fog elmúlni, pszichológus is segíti a rappert a veszteség feldolgozásában, de a legnagyobb segítséget a családjától kapja.

Majka pszichológushoz jár édesanyja elvesztése óta Fotó: Mudra László - Origo

Plusz bármekkora a fájdalom, az élet megy tovább:

Hot! magazinnak

Szívmelengető köszöntőt mondott II. Erzsébet Károly születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-szivmelengeto-koszontot-mondott-ii-erzsebet-karoly-szuletesnapjan.htmlII. Erzsébet egy szívmelengető köszöntőt mondott a Károly herceg születésnapja alkalmából tartott vacsorán. TV + Sztárok--Fehér Balázs 3 éve tűnt el a nyilvánosság elől, nehéz időszaka volthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-feher-balazs-3-eve-tunt-el-a-nyilvanossag-elol-nehez-idoszaka-volt.htmlKi akarta deríteni, hogy a sok figyelem nélkül is tud-e élni Fehér Balázs, a Carbonfools együttes egykori énekese. Éppen ezért 3 évvel ezelőtt úgy döntött, eltűnik a nyilvánosság elől. Azóta nem tudni róla semmit, most azonban elmondta, mit történt vele az alatt az idő alatt. TV + Sztárok--X-Faktor: meggyilkolták az egyik versenyző, Szekér Gergő édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-x-faktor-meggyilkoltak-az-egyik-versenyzo-szeker-gergo-edesanyjat.htmlSzekér Gergő, az X-Faktor versenyzője szülők nélkül nőtt fel. Édesapja külföldön kezdett új életet, édesanyját pedig brutálisan meggyilkolta egy férfi. Máig nem sikerült feldolgoznia a veszteséget, de már tud könnyek nélkül beszélni róla. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Nagy Krisztián feladta a versenyt, nem fog szerepelni az élő show-banhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-xfaktor-nagy-krisztian-feladta-a-versenyt-nem-fog-szerepelni-az-elo-showban.htmlHiába jutott be az élő show-ba Nagy Krisztián, az énekes úgy döntött, nem tudja folytatni a megméretést. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa elárulta, valójában miért él együtt a férjével és egy másik nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-koholak-alexa-elarulta-valojaban-miert-el-egyutt-ferjevel-es-egy-masik-novel.htmlNemrég írtunk róla, hogy Koholák Alexa és idősebb férje egy szőke nővel él együtt. Sokan találgatták, mi oka lehet ennek, és valójában milyen kapcsolat fűzi össze hármukat. A Csak show és más semmi sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát zokogva fogadták rajongói Tokióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-hosszu-katinkat-zokogva-fogadtak-rajongoi-tokioban.htmlAz úszók rövidpályás Világkupa-sorozatán versenyez Hosszú Katinka. Az előző állomáson, Tokióban zokogó rajongók fogadták a magyar úszónőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.