Makai Viktória futónő állítja, támadója bevallotta neki, hogy ölt már embert

Forrás: Facebook/Makai Viktória -
Makai Viktória támadó emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Makai Viktóriát az otthonától nem messze támadta meg egy férfi, aki a futónő bántalmazása közben elismerte, hogy vert már meg nőt és ölt már meg embert. H. István ügyvédje szerint azonban egyik állítás sem igaz. 

Megtámadta és szexuális cselekedetre kényszerítette H. István Makai Viktória futónőt. A maratonista megpróbálta kérdésekkel húzni az időt, sok mindent megtudott így támadójáról,

persze senki nem lehet biztos abban, hogy a válaszok valójában igazak.

Erre hívta fel a figyelmet a maratonista, mikor úgy döntött, mégis megosztja a nyilvánossággal, mit tudott meg H. Istvántól.

Makai Viktóriának azt mondta a támadója, hogy ölt már embert Forrás: Facebook/Makai Viktória

Támadója az erőszakoskodás közben elárulta, hogy édesapja őt is bántalmazta 25 éves koráig, ezért tudja, hogy rossz lesz, és meg fogja bánni, amit tesz. Bocsánatot is kért Viktóriától, aki könyörgött, hogy engedje el, még tízezer forintot is felajánlott neki, de hiába. A férfi elmondta, hogy vert már meg nőt korábban: a barátnőjét, amikor az megcsalta. Azt is elárulta, szokott örömlányokhoz járni.

A sportolónő pedig rákérdezett, hogy ölt-e már embert. Igen - ezt válaszolta Makai Viktória állítása szerint a férfi,

aki azt is hozzátette a támadáskor, szokott fegyvert viselni, és van is nála

A támadó ügyvédje szerint egyik állítás sem igaz.

A történtekre nem emlékszik, de az az állítás biztos, hogy nem igaz, hogy korábban embert ölt.

Borsnak

Egy 5 éves fiú állítólag 4105 fekvőtámaszt csinált 2 óra 25 perc alatthttp://www.life.hu/news/20181114-egy-5-eves-fiu-allitolag-4105-fekvotamaszt-csinalt-2-ora-25-perc-alatt.htmlVilágrekordot állíthatott fel az az 5 éves csecsen kisfiú, aki állítólag 2 óra 25 perc alatt 4105 fekvőtámaszt csinált meg. Közben rajzfilmeket nézett a telefonján, hogy ne unatkozzon. Emiatt és amiatt, hogy a kísérletet nem jelentették be előre, úgy tűnik, meg kell ismételnie az egészet. News--Idősektől csalhattak ki ingatlanokat, 10 gyanúsítottak hallgattak kihttp://www.life.hu/news/20181114-idosektol-csaltak-ki-ingatlanokat-10-szemelyt-vettek-orizetbe.htmlEmberhez nem méltó körülmények között, sufniban és pincében tartották az idős vagy szellemileg leépült embereket azok, akik kicsalták tőlük ingatlanjaikat. A budapesti nyomozó ügyészek, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, valamint a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai egy összehangolt akcióval 10 gyanúsítottat hallgattak ki, közülük 4 ügyvéd. News--Anyagi támogatást kapott a rendőrség, folytatódhat Madeleine McCann keresésehttp://www.life.hu/news/20181114-anyagi-tamogatast-kapott-a-rendorseg-folytatodhat-madeleine-mccann-keresese.htmlA következő fél évben még biztosan folytatják a nyomozást a több mint 10 éve eltűnt Madeleine McCann ügyében. News--Kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot egy Fejér megyei tanárnő (18+)http://www.life.hu/news/20181114-kiskoru-diakkal-folytatott-szexualis-kapcsolatot-egy-fejer-megyei-tanarno.htmlMásodfokon négy év börtönre ítéltek egy Fejér megyei tanárnőt, aki egy kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. NewsThinkstockÚjabb részletek VV Fanni haláláról: visszatért a gyilkos a helyszínrehttp://www.life.hu/news/20181114-ujabb-reszletek-vv-fanni-halalarol-visszatert-a-gyilkos-a-helyszinre.htmlEddig sosem hallott részletek derültek ki Novozánszki Fanni haláláról, akinek a holttestét még mindig keresi a rendőrség. Egy, az ügyet jól ismerő személy kitálalt a Blikknek arról, hogy pontosan mi történhetett tavaly novemberben, amikor Fanni eltűnt. NewsOrigoA pályán esett össze és halt meg a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamáshttp://www.life.hu/news/20181113-a-palyan-esett-ossze-es-halt-meg-a-csorna-28-eves-jatekosa-sipocz-tamas.htmlA pályán esett össze a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás. Hiába küzdöttek az életéért, sajnos nem tudták megmenteni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.