Nótár Mary új klippel tért vissza a nyilvánosság elé

Forrás: Instagram Nótár Mary -
Nótár Mary visszatérés klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary két év után visszatért: új klipet készített az énkesnő.

Nótár Mary komoly összetűzésbe keveredett menedzserével két évvel ezelőtt. Sok mindennel vádolták egymást, ügyük végül bíróság elé került. Úgy tűnik, hogy mostanra mindketten lecsendesedtek, az énekesnő pedig visszatért a nyilvánosság elé. Stílusosan mindezt egy új klippel tette, amelynek fa orgatókönyvírásából is kivette a részét. A széles közönség számára még nem érhető el a klip, de egy részletet láthatnak belőle a nézők a Mokka videójában. Nótár Mary a magánéletéről csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy minden rendben van.

Késsel-villával eszi a banánt II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-kessel-villaval-eszi-a-banant-ii-erzsebet-kiralyno.htmlA palota egykori séfje elárulta, II. Erzsébet királynő még a banánt is késsel-villával eszi. TV + Sztárok--Kylie Jenner leszámolt a fekete hajjal: szőkére váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-kylie-jenner-leszamolt-a-fekete-hajjal-szokere-valtott.htmlKylie Jenner szeret átváltozni, így nem meglepő, hogy új hajszínt próbált ki: leszámolt a fekete fürtökkel. TV + SztárokOrigoX-Faktor: meggyilkolták az egyik versenyző, Szekér Gergő édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-x-faktor-meggyilkoltak-az-egyik-versenyzo-szeker-gergo-edesanyjat.htmlSzekér Gergő, az X-Faktor versenyzője szülők nélkül nőtt fel. Édesapja külföldön kezdett új életet, édesanyját pedig brutálisan meggyilkolta egy férfi. Máig nem sikerült feldolgoznia a veszteséget, de már tud könnyek nélkül beszélni róla. TV + SztárokOrigoFehér Balázs 3 éve tűnt el a nyilvánosság elől, nehéz időszaka volthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-feher-balazs-3-eve-tunt-el-a-nyilvanossag-elol-nehez-idoszaka-volt.htmlKi akarta deríteni, hogy a sok figyelem nélkül is tud-e élni Fehér Balázs, a Carbonfools együttes egykori énekese. Éppen ezért 3 évvel ezelőtt úgy döntött, eltűnik a nyilvánosság elől. Azóta nem tudni róla semmit, most azonban elmondta, mit történt vele az alatt az idő alatt. TV + Sztárok--Puskás Peti mentoráltja feladta, kevesebb eséllyel indul az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-puskas-peti-mentoraltja-feladta-kevesebb-esellyel-indul-az-xfaktorban.htmlAz X-Faktor egyik indulója, Nagy Krisztián feladta a versenyt, ám így mentora, Puskás Peti hátrányból indul. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Follow The Flow az MTV EMA vörös szőnyegén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-follow-the-flow-az-mtv-ema-vorosszonyegen-adott-interjut.htmlAz idei MTV EMA azért is volt fontos, mert hazai zenészekre is voksolhattak a nagyvilágból. Többek között a Follow The Flow is jelölt volt, amely meg is nyerte a szavazást. Az együttes a Nem tudja senki című slágerével vált igazán ismertté: a dalt már több mint 29 milliószor meghallgatták a YouTube-on. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.