Előkerült egy dokumentum, amely szerint nem történt vízlopás Lagzi Lajcsi lakóparkjában

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos áramlopás Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy dokumentum, amely szerint valójában nem történt vízlopás a Lagzi Lajoshoz köthető lakóparkban.

Hosszú hónapok óta húzódik Lagzi Lajcsi ügye, amelyben a zenészt közüzemi csalással vádolják. A Ripost azt írja, mostanra az ügyvédeknek sikerült alaposan átolvasniuk a 44 oldalas vádiratot, amelyben rábukkantak arra a dokumentumra, amelyben az ÉDV Zrt. kijelenti, nem történt vízlopás a tatai lakóparkban.

Ennélfogva megdőlt a vád azon állítása, hogy ügyfelem vagy bárki 18 milliós kárt okozott volna. Ezt a dokumentumot maga a vád csatolta az iratanyaghoz, így nekik is látniuk kellett” – magyarázta dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd.

Galambos Lajos bizonyítani tudja, hogy nem lopott Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az iratokból egyébként kiderült, hogy Lagzi Lajcsiék 6,3 millió forintnyi szennyvízdíj-tartozást halmoztak fel, de ezt az összeget azóta befizették.

Évek óta mondom, hogy soha még egy csokit sem loptam, nemhogy közműveket. Igen érdekesnek találom, hogy maga a vád teszi be a bizonyítékok közé az ártatlanságomat bizonyíró iratot, de ennek ellenére is fenntartja az ellenem felhozott koholmányt. Szép lassan mindenre fény derül, már csak az a kérdés, ki adja majd vissza nekem és a családomnak a tőlünk elvett időt” – nyilatkozta Lajcsi a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.