Bochkor Gábor nem tudja túltenni magát a szakításon Várkonyi Andival

Forrás: ATV -
Várkonyi Andrea csalódás Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 év és egy gyerek után döntöttek úgy, véget vetnek közös életüknek. Míg a csinos műsorvezető boldogabbnak tűnik, mint valaha, a rádiós nem tudja túltenni magát a szakításon.

Várkonyi Andi a közelmúltban ünnepelte a születésnapját, boldog, kiegyensúlyozott és elmondása szerint nagyon jól érzi magát szingliként új otthonában.

Bochkor Gábor Forrás: ATV

Míg a műsorvezető felszabadult a szakítás után, addig Bochkor Gábor nem találja a helyét. Csalódott és egy informátor szerint megbánta, hogy ekkora szabadságot adott egykori párjának a kapcsolatukban. Ami a legjobban megviseli, hogy bár akkor találkozhat a lányával, amikor akar, mégsem élnek már úgy együtt, mint korábban.

„Szerencse, hogy támaszt nyújtanak neki a barátai és a kollégái, akikkel egyre gyakrabban jár el, és a hosszú beszélgetések alatt egyre több mindenre talál magyarázatot. Egyértelmű lenne, hogy egy új kapcsolat után néz, de nincs kedve csajozni, nincs kész egy új kapcsolatra. Becsapottnak és átvágva érzi magát” – árulta el a Blikknek egy informátor.

VV Zsuzsu ledobta a melltartóját a táncversenyen (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181115-vv-zsuzsu-ledobta-a-melltartojat-a-tancversenyen-18.htmlTáncversenyt rendeztek a ValóVilág-villa lakói. Erotikus táncot kellett bemutatniuk, ám Zsuzsu mindenki mást felülmúlt merészségben. TV + SztárokOrigoByeAlex azt akarja látni, milyen csúnyák a rajongói reggelhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-byealex-azt-akarja-latni-milyen-csunyak-a-rajongoi-reggel.htmlKihívásra csábítja rajongóit ByeAlex, az X-Faktor egyik mentora. Közösségi oldala követőinek csúnya arcát akarja látni, ám azt egyelőre nem árulta el, hogy miért. TV + SztárokOrigoÍgy jött rá Istenes Bence, hogy Adél babát várhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-igy-jott-ra-istenes-bence-hogy-adel-babat-var.htmlCsobot Adél elárulta, különleges módon szerette volna elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy babát vár. Ez azonban nem jött össze... TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo megkérte kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-a-hirek-szerint-cristiano-ronaldo-megkerte-kedvese-kezet.htmlÚgy tűnik, a sztárfocista, Cristiano Ronaldo úgy döntött, kész elkötelezni magát. Megkérte barátnője kezét. TV + SztárokOrigoÍgy festett a tévéképernyőn 25 évvel ezelőtt Németh Lajos: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-igy-festett-a-tevekepernyon-25-evvel-ezelott-nemeth-lajos.htmlFelkerült a YouTube-ra egy 1993-as videó, amelyben Németh Lajos mondja az időjárás-jelentést. TV + SztárokOrigoNótár Mary új klippel tért vissza a nyilvánosság eléhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-notar-mary-uj-klippel-tert-vissza-a-nyilvanossag-ele.htmlNótár Mary két év után visszatért: új klipet készített az énkesnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.