Jennifer Lopez megmutatta tangáját – fotó

fotó Jennifer Lopez tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez brutálisan szexi oldalát gyakran megmutatja követőinek, íme, a legújabb merész fotója.

A rajongók legnagyobb örömére Jennifer Lopez szeret tökéletes testéből minél többet mutatni. A latin díva a legutóbb készült fotójával is feltüzelte a hangulatot. J.Lo szexi hasát és merész tangáját is megmutatta, egyetlen képen.

Jennifer Lopez fotóval bizonyítja, hogy a feneke még ma is feszes

Érthetetlen, hogyan csinálja: Jennifer Lopez gyakorlatilag 20 éve pontosan ugyanúgy néz ki, szinte egy percet sem öregedett. Nemcsak az arcán nincsenek ráncok, de a teste is tökéletes a mai napig. Itt a bizonyíték, nézd meg te is!
ValóVilág 9: szexi szelfiket készítettek a villalakók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-szexi-szelfiket-keszitettek-a-villalakok.htmlA villalakók a tükör előtt pózoltak, hogy a lehető legszexibb fotók készülhessenek róluk. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: elcsattant az első leszbicsók VV Vivi és VV Ginu között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-elcsattant-az-elso-leszbicsok-vv-vivi-es-vv-ginu.htmlVV Vivi és VV Ginu tudják, hogyan kell reflektorfénybe kerülni: ők az elsők, akik leszbicsókot váltottak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg szétszakította VV Zsuzsu bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-vv-greg-szetszakitotta-vv-zsuzsu-bugyijat.htmlVV Greg és VV Zsuzsu önfeledten játszottak a villában, de az őrült száguldozásnak meglepő eredménye lett: szétszakadt a lány bugyija. TV + SztárokOrigoVV Zsuzsu ledobta a melltartóját a táncversenyen (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181115-vv-zsuzsu-ledobta-a-melltartojat-a-tancversenyen-18.htmlTáncversenyt rendeztek a ValóVilág-villa lakói. Erotikus táncot kellett bemutatniuk, ám Zsuzsu mindenki mást felülmúlt merészségben. TV + SztárokOrigoRippel Feri elárulta, miért szakítottak a barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-rippel-feri-elarulta-miert-szakitottak-baratnojevel.htmlRippel Feri és kedvese, Viki kapcsolata 9 hónap után ért véget. A sztár elárulta, mi volt az oka a szakításnak. TV + SztárokOrigoDögös fotót posztolt az egykori megasztáros, Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20181115-dogos-fotot-posztolt-az-egykori-megasztaros-bencsik-tamara.htmlKözösségi oldalán villantotta meg szexi idomait az egykori megasztáros, Bencsik Tamara. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.