Baronits Gábor és Eke Angéla a színpadon estek egymásnak a produkció után: így csókolóztak

Forrás: TV2 -
Puskás Peti csókolózás Eke Angéla Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csak show és más semmi legutóbbi adásában Eke Angéla és Baronits Gábor közös rapprodukciót adtak elő, amelynek a végén hevesen egymásnak estek...

Túlfűtött produkcióval csavarta el a zsűri és a nézők fejét Eke Angéla és Baronits Gábor a Csak show és más semmi színpadán, ám a záróakkordra senki sem számított: Puskás Peti szerelme és a sármos színész vad csókolózásba kezdtek, és hosszú másodpercekig abba sem hagyták.

Megdermedt a levegő a stúdióban, még a csípős nyelvű műsorvezető, Liptai Claudia sem jutott szóhoz a látottak után. Ördög Nóri pedig sokkot kapva csak ennyi kiabált: "Én is akarom! Én is akarom! Nem a pénzt, az egészet!"

Vajon mit szól ehhez Puskás Peti, Angéla párja?

Hazai zenészekre is voksolhattak az idei MTV EMA-díj-átadón: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hazai-zeneszekre-is-voksolhattak-az-idei-mtv-ema-dijatadon-video.htmlHazai előadók is végigsétáltak az MTV EMA vörös szőnyegén. TV + Sztárok--VV Csoki tönkretette imádott hajkoronájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-vv-csoki-tonkretette-imadott-hajkoronajat.htmlBekövetkezett az, amitől Csoki a legjobban rettegett. Imádott frizurája már közel sem tökéletes. TV + Sztárok--Műholdképeken bukkantak azokra a maradványokra, amit Atlantisznak vélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-muholdkepeken-bukkantak-azokra-a-maradvanyokra-amit-atlantisznak-velnek.htmlEgy privát műhold segítségével bukkantak tudósok azokra a képződményekre, amelyekről határozottan állítják: Atlantisz maradványai lehetnek. Merlin Burrows szerint úttörő lehet a felfedezés. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és Horváth Éva falatnyi nadrágban gyakorolta a twerkelésthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kollo-babett-es-horvath-eva-falatnyi-nadragban-gyakorolta-a-twerkelest.htmlMeglepően szexi képsorokat töltött fel oldalára a TV2. A Csak show és más semmi című műsor pénteki adására próbáló Horváth Éváról és Köllő Babettről bizonyára nehéz levenni a férfiaknak a tekintetüket. Így gyakorolja a két díva a twerkelést. TV + Sztárok--Berki Krisztiánnak üzentek az Ázsia Expresszben átvert társaihttp://www.life.hu/sztarok/20181116-berki-krisztiannak-uzentek-az-azsia-expresszben-atvert-tarsai.htmlSokan szorítanak azért, hogy Berki Krisztián megnyerje A legbátrabb párost és hazahozza a fődíjat, de csak azért, hogy vége kifizethesse az Ázsia Expresszben átvert társainak azt, amit annak idején megígért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.