Így érzik magukat az X-Faktor döntősei az élő show előtt: videók

élő show döntősök X-Faktor videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elindul az X-Faktor következő évadának élő show-ja, amire a döntősök már lázasan készülnek. A Life.hu riportere mikrofonvégre kapta néhányukat.

Nagyon izgatottak már az X-Faktor döntősei, akik szombaton először állnak majd színpadra az élő show-ban. A Life.hu riportere arról kérdezte őket, hogyan érzik magukat, és mennyire felkészültek.

Puskás Petit az élő show előtt hagyta cserben újra mentoráltja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-puskas-petit-az-elo-show-elott-hagyta-cserben-ujra-mentoraltja-video.htmlMásodszor hagyta cserben mentorát az X-Faktor döntőse: idén is visszavonulót fújt Krisztián.TV + SztárokOrigoSzandi a Csak show és más semmi színpadán villantotta meg bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-szandi-a-csak-show-es-mas-semmi-szinpadan-villantotta-meg-bugyijat.htmlNincs hiány pikáns produkciókban a Csak show és más semmi című műsorban. Most sokak kedvenc énekesnője, Szandi villantotta meg fehérneműjét. TV + SztárokOrigoVV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-vv-ginu-osszeomlott-megbanta-hogy-szexelt-es-fel-hogy-villan-kivuli-baratja-elhagyja-video.htmlVV Ginu lefeküdt VV Csokival és most nagyon megbánta.TV + Sztárok--Palotás Petra közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most közösségi oldalán pedig jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Köllő Babett és Horváth Éva falatnyi nadrágban gyakorolta a twerkelésthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kollo-babett-es-horvath-eva-falatnyi-nadragban-gyakorolta-a-twerkelest.htmlMeglepően szexi képsorokat töltött fel oldalára a TV2. A Csak show és más semmi című műsor pénteki adására próbáló Horváth Éváról és Köllő Babettről bizonyára nehéz levenni a férfiaknak a tekintetüket. Így gyakorolja a két díva a twerkelést. TV + Sztárok--Jennifer Lopez megmutatta tangáját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-jennifer-lopez-megmutatta-tangjat.htmlJennifer Lopez brutálisan szexi oldalát gyakran megmutatja követőinek, íme, a legújabb merész fotója. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.