Kelemen Anna a tükörben mutogatta a szilikonfenekét: videó

tükörszelfi szilikon Kelemen Anna fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna ezúttal a fenekével borzolta fel a kedélyeket a közösségi oldalán.

Nyomdafestéket nem tűrő kommentek érkeztek Kelemen Anna legutóbbi videójához. Nem is csoda, hogy férfi rajongói megvadultak: Annácska a tükörben illegette kerekre szabott fenekét. Mutatjuk.

Palotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Sáfrány Emese elképesztő videót posztolt: természetellenesen hajlékonyhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-safrany-emese-elkepeszto-videot-posztolt-termeszetellenesen-hajlekony.htmlSáfrány Emese olyan hajlékony, hogy ettől a videótól le fog esni az állad.TV + SztárokOrigoPintér Tibor durva szexajánlatokat kap, amióta szakított fiatal szerelmével, Fridivelhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-pinter-tibor-durva-szexajanlatokat-kap-miota-szakitott-fiatal-szerelmevel-fridivel.htmlPintér Tibor és Rubos Frida hiába nyerték meg együttes erővel A legbátrabb páros című sztárvetélkedőt, a szerelmük nem állta ki a hétköznapok próbáját. Bár Tibor még csak most vált szinglivé, újra ostromolják a nők. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és Horváth Éva seggrázása felforrósította a hangulatot a Csak show és más semmi stúdiójában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kollo-babett-es-horvath-eva-seggrazasa-felforrositotta-a-hangulatot-a-csak-show-es-mas-semmi.htmlKöllő Babett és Horváth Éva közös produkciót adtak elő a Csak show és más semmi színpadán: a feneküket kellett riszálniuk a kamerába. TV + SztárokOrigo5 éves kislánya pocakját photoshopolta le Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-5-eves-kislanya-pocakjat-photoshopolta-le-kim-kardashian.htmlMég rajongóit is sikerült felidegesítenie Kim Kardashiannak, aki ötéves kislánya pocakját photoshopolta le. TV + Sztárok--Baronits Gábor és Eke Angéla a színpadon estek egymásnak a produkció után: így csókolóztakhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-baronits-gabor-es-eke-angela-a-szinpadon-estek-egymasnak-produkcio-utan-video.htmlA Csak show és más semmi legutóbbi adásában Eke Angéla és Baronits Gábor közös rapprodukciót adtak elő, amelynek a végén hevesen egymásnak estek... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.