Köllő Babett és Horváth Éva seggrázása felforrósította a hangulatot a Csak show és más semmi stúdiójában: videó

Köllő Babett Csak show és más semmi twerk Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett és Horváth Éva közös produkciót adtak elő a Csak show és más semmi színpadán: a feneküket kellett riszálniuk a kamerába.

Köllő Babett és Horváth Éva kapták a legutolsó Csak show és más semmi legpikánsabb produkcióját: twerkelniük kellett élő adásban, egyenesen a kamerába.

Hatalmas mellekkel és apró bugyiban lépett színpadra Éva és Babett, akik eleinte szemérmesen kezdtek neki a fenékrázásnak. Éva kissé feszült volt a produkció alatt, ám Babettnek szemmel láthatóan bejött ez a szexiskedés. Úgy riszálta és ringatta magát, hogy azt még a profik is megirigyelhették. A zsűri férfitagjai a széken állva, fütyülve tapsoltak nekik.

5 éves kislánya pocakját photoshopolta le Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-5-eves-kislanya-pocakjat-photoshopolta-le-kim-kardashian.htmlMég rajongóit is sikerült felidegesítenie Kim Kardashiannak, aki ötéves kislánya pocakját photoshopolta le. TV + Sztárok--Pintér Tibor durva szexajánlatokat kap, amióta szakított fiatal szerelmével, Fridivelhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-pinter-tibor-durva-szexajanlatokat-kap-miota-szakitott-fiatal-szerelmevel-fridivel.htmlPintér Tibor és Rubos Frida hiába nyerték meg együttes erővel A legbátrabb páros című sztárvetélkedőt, a szerelmük nem állta ki a hétköznapok próbáját. Bár Tibor még csak most vált szinglivé, újra ostromolják a nők. TV + SztárokOrigoVV Csoki tönkretette imádott hajkoronájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-vv-csoki-tonkretette-imadott-hajkoronajat.htmlBekövetkezett az, amitől Csoki a legjobban rettegett. Imádott frizurája már közel sem tökéletes. TV + Sztárok--Műholdképeken bukkantak azokra a maradványokra, amit Atlantisznak vélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-muholdkepeken-bukkantak-azokra-a-maradvanyokra-amit-atlantisznak-velnek.htmlEgy privát műhold segítségével bukkantak tudósok azokra a képződményekre, amelyekről határozottan állítják: Atlantisz maradványai lehetnek. Merlin Burrows szerint úttörő lehet a felfedezés. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szemüveges lett, rajongói segítenek a keretválasztásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hajdu-peter-szemuveges-lett-rajongoi-segitenek-a-keretvalasztasban.htmlÚgy tűnik, Hajdú Péternek szemüvegre van szüksége. Választott is egy keretet, amelyről a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: szexi szelfiket készítettek a villalakók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-szexi-szelfiket-keszitettek-a-villalakok.htmlA villalakók a tükör előtt pózoltak, hogy a lehető legszexibb fotók készülhessenek róluk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.