Pintér Tibor durva szexajánlatokat kap, amióta szakított fiatal szerelmével, Fridivel

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor Rubos Frida
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és Rubos Frida hiába nyerték meg együttes erővel A legbátrabb páros című sztárvetélkedőt, a szerelmük nem állta ki a hétköznapok próbáját. Bár Tibor még csak most vált szinglivé, újra ostromolják a nők.

Alig telt el egy kis idő Pintér Tibor és Rubos Frida szakítása óta, a magát sármosnak és férfiasnak tartó Pintér Tenyát ostromolják a nők a közösségi oldalakon.

Pintér Tibor Tenya és volt barátnője, Rubos Frida Friderika Forrás: TV2

"Rengeteg nő keresi a társaságom, kiváltképp a 20 évesek írogatnak zéró gátlással a különböző közösségi oldalakon, egyesek szinte már-már könyörögnek azért, hogy lefeküdjek velük. Bevallom férfiasan, hogy volt idő, amikor kihasználtam a lehetőséget, de szerintem ezt is ki kellett próbálnom ahhoz, hogy mára letisztuljak. Az egyéjszakás kalandok időszaka azonban már a múlté, hidegen hagynak a pikáns megkeresések" - mesélte a Lokálnak Tenya, és itt ragadta meg az alkalmat ahhoz is, hogy bocsánatot kérjen volt szerelmétől, Fridától.

"Ezúton is üzenem Fridinek, hogy sajnálom azokat a meggondolatlan kifejezéseket, amelyekkel az utóbbi időben esetleg megbántottam. Nem akartam neki rosszat, sajnos nagyon elharapózott köztünk a feszült hangulat, de ettől függetlenül továbbra is segítem, albérletének induló költségeit is én fedezem."

Baronits Gábor és Eke Angéla a színpadon estek egymásnak produkció után: így csókolóztakhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-baronits-gabor-es-eke-angela-a-szinpadon-estek-egymasnak-produkcio-utan-video.htmlA Csak show és más semmi legutóbbi adásában Eke Angéla és Baronits Gábor közös rap produkciót adtak elő, aminek a végén hevesen egymásnak estek...TV + SztárokOrigoVV Csoki tönkretette imádott hajkoronájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-vv-csoki-tonkretette-imadott-hajkoronajat.htmlBekövetkezett az, amitől Csoki a legjobban rettegett. Imádott frizurája már közel sem tökéletes. TV + Sztárok--Műholdképeken bukkantak azokra a maradványokra, amit Atlantisznak vélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-muholdkepeken-bukkantak-azokra-a-maradvanyokra-amit-atlantisznak-velnek.htmlEgy privát műhold segítségével bukkantak tudósok azokra a képződményekre, amelyekről határozottan állítják: Atlantisz maradványai lehetnek. Merlin Burrows szerint úttörő lehet a felfedezés. TV + SztárokOrigoKvíz: ismerd fel, melyik magyar híresség gyermekét látod a fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kviz-ismerd-fel-melyik-magyar-hiresseg-gyermeket-latod-a-foton.htmlA sztárok büszke szülőkként szívesen mutatják meg gyermekeik legboldogabb pillanatait, így a rajongók velük együtt örülhetnek. Ezért aztán sokszor láthatjuk a csöppségeket, és azt hinnénk, a szüleik nélkül is könnyedén felismerjük őket. Vajon valóban így van? Töltsd ki a tesztünket, és tégy egy próbát! Felismered, kihez tartoznak ezek a csemeték? TV + SztárokOrigoBerki Krisztiánnak üzentek az Ázsia Expresszben átvert társaihttp://www.life.hu/sztarok/20181116-berki-krisztiannak-uzentek-az-azsia-expresszben-atvert-tarsai.htmlSokan szorítanak azért, hogy Berki Krisztián megnyerje A legbátrabb párost és hazahozza a fődíjat, de csak azért, hogy vége kifizethesse az Ázsia Expresszben átvert társainak azt, amit annak idején megígért. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez megmutatta tangáját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-jennifer-lopez-megmutatta-tangjat.htmlJennifer Lopez brutálisan szexi oldalát gyakran megmutatja követőinek, íme, a legújabb merész fotója. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.