Pintér Tibor durva szexajánlatokat kap, amióta szakított fiatal szerelmével, Fridivel

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor Rubos Frida
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és Rubos Frida hiába nyerték meg együttes erővel A legbátrabb páros című sztárvetélkedőt, a szerelmük nem állta ki a hétköznapok próbáját. Bár Tibor még csak most vált szinglivé, újra ostromolják a nők.

Alig telt el egy kis idő Pintér Tibor és Rubos Frida szakítása óta, a magát sármosnak és férfiasnak tartó Pintér Tenyát ostromolják a nők a közösségi oldalakon.

Pintér Tibor Tenya és volt barátnője, Rubos Frida Friderika Forrás: TV2

"Rengeteg nő keresi a társaságom, kiváltképp a 20 évesek írogatnak zéró gátlással a különböző közösségi oldalakon, egyesek szinte már-már könyörögnek azért, hogy lefeküdjek velük. Bevallom férfiasan, hogy volt idő, amikor kihasználtam a lehetőséget, de szerintem ezt is ki kellett próbálnom ahhoz, hogy mára letisztuljak. Az egyéjszakás kalandok időszaka azonban már a múlté, hidegen hagynak a pikáns megkeresések" - mesélte a Lokálnak Tenya, és itt ragadta meg az alkalmat ahhoz is, hogy bocsánatot kérjen volt szerelmétől, Fridától.

"Ezúton is üzenem Fridinek, hogy sajnálom azokat a meggondolatlan kifejezéseket, amelyekkel az utóbbi időben esetleg megbántottam. Nem akartam neki rosszat, sajnos nagyon elharapózott köztünk a feszült hangulat, de ettől függetlenül továbbra is segítem, albérletének induló költségeit is én fedezem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.