Radics Gigi a legfiatalabb mentor, és ő kapta a legidősebb versenyzőket - Videó

X-Faktor mentor videó Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfiatalabb mentor kapta a legidősebb versenyzőket az X-Faktor idei évadában. De hogy mit gondol Radics Gigi a mentoráltjairól, valamint hogyan viselte azt, hogy elmarad az Aréna-szuperkoncertje, azt a Life.hu-nak elmondta.

Radics Gigi az idei előválogatókon kapott hideget-meleget a versenyzőktől. Volt, aki még a mikrofont is hozzávágta. A fiatal mentor így vélekedik az esetről.

Így érzik magukat az X-faktor döntősei az élő show előtt: videókhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-igy-erzik-magukat-az-xfaktor-dontosei-az-elo-show-elott-videok.htmlHamarosan elindul az X-Faktor következő évadának élő show-ja, amire a döntősök már lázasan készülnek. A Life.hu riportere mikrofonvégre kapta néhányukat.TV + SztárokOrigoPuskás Petit az élő show előtt hagyta cserben újra mentoráltja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-puskas-petit-az-elo-show-elott-hagyta-cserben-ujra-mentoraltja-video.htmlMásodszor hagyta cserben mentorát az X-Faktor döntőse: idén is visszavonulót fújt Krisztián.TV + SztárokOrigoSzandi a Csak show és más semmi színpadán villantotta meg bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-szandi-a-csak-show-es-mas-semmi-szinpadan-villantotta-meg-bugyijat.htmlNincs hiány pikáns produkciókban a Csak show és más semmi című műsorban. Most sokak kedvenc énekesnője, Szandi villantotta meg fehérneműjét. TV + SztárokOrigoPuskás Petit az élő show előtt hagyta cserben újra mentoráltja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-puskas-petit-az-elo-show-elott-hagyta-cserben-ujra-mentoraltja-video.htmlMásodszor hagyta cserben mentorát az X-Faktor döntőse: idén is visszavonulót fújt Krisztián.TV + SztárokOrigoKöllő Babett és Horváth Éva seggrázása felforrósította a hangulatot a Csak show és más semmi stúdiójában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kollo-babett-es-horvath-eva-seggrazasa-felforrositotta-a-hangulatot-a-csak-show-es-mas-semmi.htmlKöllő Babett és Horváth Éva közös produkciót adtak elő a Csak show és más semmi színpadán: a feneküket kellett riszálniuk a kamerába. TV + SztárokOrigoKvíz: ismerd fel, melyik magyar híresség gyermekét látod a fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kviz-ismerd-fel-melyik-magyar-hiresseg-gyermeket-latod-a-foton.htmlA sztárok büszke szülőkként szívesen mutatják meg gyermekeik legboldogabb pillanatait, így a rajongók velük együtt örülhetnek. Ezért aztán sokszor láthatjuk a csöppségeket, és azt hinnénk, a szüleik nélkül is könnyedén felismerjük őket. Vajon valóban így van? Töltsd ki a tesztünket, és tégy egy próbát! Felismered, kihez tartoznak ezek a csemeték? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.