VV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt, és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - Videó

szex szerelem VV Gina megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Ginu lefeküdt VV Csokival, és most nagyon megbánta.

VV Ginu zokogva mesélte VV Gregnek: nagyon megbánta, hogy lefeküdt a villatársával, Csokival. Attól fél, hogy túltaktikázta a dolgot, és nem mer majd villán kívüli szerelme szemébe nézni.

Megkérte szerelme kezét a Barátok közt sztárja, Csórics Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181117-megkerte-szerelme-kezet-a-baratok-kozt-sztarja-csorics-balazs.htmlCsórics Balázs, a Barátok közt sztárja hatalmas lépésre szánta el magát: megkérte kedvese kezét.TV + Sztárok--Várkonyi Andreával való szakítása után munkáját is elveszítheti Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-varkonyi-andreaval-valo-szakitasa-utan-munkajat-is-elveszitheti-bochkor-gabor.htmlNemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat. TV + Sztárok--5 éves kislánya pocakját photoshopolta le Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-5-eves-kislanya-pocakjat-photoshopolta-le-kim-kardashian.htmlMég rajongóit is sikerült felidegesítenie Kim Kardashiannak, aki ötéves kislánya pocakját photoshopolta le. TV + Sztárok--Köllő Babett és Horváth Éva falatnyi nadrágban gyakorolta a twerkelésthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kollo-babett-es-horvath-eva-falatnyi-nadragban-gyakorolta-a-twerkelest.htmlMeglepően szexi képsorokat töltött fel oldalára a TV2. A Csak show és más semmi című műsor pénteki adására próbáló Horváth Éváról és Köllő Babettről bizonyára nehéz levenni a férfiaknak a tekintetüket. Így gyakorolja a két díva a twerkelést. TV + Sztárok--Hajdú Péter szemüveges lett, rajongói segítenek a keretválasztásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hajdu-peter-szemuveges-lett-rajongoi-segitenek-a-keretvalasztasban.htmlÚgy tűnik, Hajdú Péternek szemüvegre van szüksége. Választott is egy keretet, amelyről a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigo47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-47-eves-koraban-elhunyt-p-diddy-harom-gyermekenek-edesanyja-kim-porter.html47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.