Balog Janó, Urbanovics Vivien és Ölveti László számára véget ért az X-Faktor

X-Faktor 2018 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három énekesnek is távoznia kellett az X-Faktor első élő show-jából. 

Új szabályokkal indult a 2018-as X-Faktor első élő show-ja, amelyben 11-en léptek színpadra, ahova négy szék is felkerült. Ide a mentorok ültetik le azokat a döntősöket, akiket a produkciójuk alapján továbbjuttatnának. A székek sorsa azonban nem fix, ha már mindegyik foglalt, akkor a zsűri bárkit felállíthat, a néző pedig megszavazza, hogy ki adja át a helyet és kerül be a veszélyzónába, amelybe az első show végére heten jutnak. Közülük a közönségszavazatok alapján újabb négy énekes mehet a második élő show-ba, míg a legkevesebb voksot kapó három versenyző kiesik az X-Faktorból.

A négy biztos továbbjutó szombaton este a székesfehérvári Tamás Gabi, a Stolen Beat, a USNK és a Ricky and the Drunken Sailors voltak, de továbbment Szekér Gergő, Taka, Kovács Pál és Arany Tímea is.

A döntősök közül Gáspár Laci egyik mentoráltja, Urbanovics Vivien, illetve Radics Gigi két mentoráltja, Balog Janó és Ölveti László esett ki.

Palotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Kelemen Anna a tükörben mutogatta a szilikonfenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kelemen-anna-a-tukorben-mutogatta-szilikonfeneket-video.htmlKelemen Anna ezúttal a fenekével borzolta fel a kedélyeket a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoRadics Gigi a legfiatalabb mentor, és ő kapta a legidősebb versenyzőket - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-radics-gigi-a-legfiatalabb-mentor-es-o-kapta-a-legidosebb-versenyzoket-video.htmlA legfiatalabb mentor kapta a legidősebb versenyzőket az X-Faktor idei évadában. De hogy mit gondol Radics Gigi a mentoráltjairól, valamint hogyan viselte azt, hogy elmarad az Aréna-szuperkoncertje, azt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokOrigoVV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt, és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-vv-ginu-osszeomlott-megbanta-hogy-szexelt-es-fel-hogy-villan-kivuli-baratja-elhagyja-video.htmlVV Ginu lefeküdt VV Csokival, és most nagyon megbánta. TV + Sztárok--Baronits Gábor és Eke Angéla a színpadon estek egymásnak a produkció után: így csókolóztakhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-baronits-gabor-es-eke-angela-a-szinpadon-estek-egymasnak-produkcio-utan-video.htmlA Csak show és más semmi legutóbbi adásában Eke Angéla és Baronits Gábor közös rapprodukciót adtak elő, amelynek a végén hevesen egymásnak estek... TV + SztárokOrigoVárkonyi Andreával való szakítása után a munkáját is elveszítheti Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-varkonyi-andreaval-valo-szakitasa-utan-munkajat-is-elveszitheti-bochkor-gabor.htmlNemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.