Szakítása óta ostromolják a nők Pintér Tibort

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, néhány hete különköltözött egymástól, majd szakított Pintér Tibor és barátnője, Fridi. A színészt - saját bevallása szerint - azóta ostromolják a nők. 

"Rengeteg nő keresi a társaságom, kiváltképp a 20 évesek írogatnak zéró gátlással a különböző közösségi oldalakon, egyesek szinte már-már könyörögnek azért, hogy lefeküdjek velük. Bevallom férfiasan, hogy volt idő, amikor kihasználtam a lehetőséget, de szerintem ezt is ki kellett próbálnom ahhoz, hogy mára letisztuljak. Az egy éjszakás kalandok időszaka azonban már a múlté, hidegen hagynak a pikáns megkeresések" - mesélte a Lokálnak Pintér Tibor.

Forrás: TV2

ValóVilág: szörnyű traumájáról vallott Era - Ezért retteg Radicstólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-szornyu-traumajarol-vallott-era-ezert-retteg-radicstol.htmlBorzalmas terhet cipel magával Era, aki bár a villában igyekszik minden mókában benne lenni, most elárulta: Radics jelenléte szörnyű emlékeket tép fel benne.TV + SztárokOrigoValóVilág - Paplannal vagy paplan nélkül: így szexelnének a játékosok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag-igy-szexelnek-a-jatekosok-krisztian-paplan-nelkul.htmlMég a játék indulásakor faggatták a játékosokat arról, ki hogyan gyűri majd a lepedőt, ha arra kerül sor a villában. TV + SztárokOrigoKelemen Anna a tükörben mutogatta a szilikonfenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kelemen-anna-a-tukorben-mutogatta-szilikonfeneket-video.htmlKelemen Anna ezúttal a fenekével borzolta fel a kedélyeket a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoPuskás Petit az élő show előtt hagyta cserben újra mentoráltja - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-puskas-petit-az-elo-show-elott-hagyta-cserben-ujra-mentoraltja-video.htmlMásodszor hagyta cserben a mentorát az X-Faktor döntőse: Krisztián az idén is visszavonulót fújt. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andreával való szakítása után a munkáját is elveszítheti Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-varkonyi-andreaval-valo-szakitasa-utan-munkajat-is-elveszitheti-bochkor-gabor.htmlNemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat. TV + Sztárok--Sáfrány Emese elképesztő videót posztolt: természetellenesen hajlékonyhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-safrany-emese-elkepeszto-videot-posztolt-termeszetellenesen-hajlekony.htmlSáfrány Emese olyan hajlékony, hogy ettől a videótól le fog esni az állad. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.