X-Faktor: elsírta magát a színpadon a várandós Kiss Ramóna

Kiss Ramóna X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor végén már csak négy versenyző állt a színpadon, de csak egyikük juthatott tovább. Rami könnyes szemmel hirdette ki a továbbjutó, Arany Timi nevét.

"Borzasztó, itt csak sírni lehet, semmi mást! A végéig bírtam sírás nélkül, de a legdurvább a végén az volt, hogy Timivel álltam szemben, és Timinek a feszültségét annyira éreztem, hogy elkezdtem remegni és sírni. Nem tudtam mit csinálni" – mondta Rami adás után Szabó Zsófinak az X-Stage-ben.

ValóVilág: taktikából szexel Radics Viviennel?http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag-taktikabol-szexel-radics-viviennel.htmlKérdezz-felelek keretében vallatták a párbajozni készülő Erát és Radicsot a villalakók. Míg Era a tiszta szívű játékstílusát hangsúlyozta, Radics megdöbbentő válaszokat adott a hozzá intézett kérdésekre. TV + Sztárok--ValóVilág: újra egymásra talált Radics és Vivi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-ujra-egymasra-talalt-radics-es-vivi.htmlAhogy megírtuk, Vivien a beköltözésekor szinte azonnal ágyba bújt Radiccsal. Ez után elmérgesedett közöttük a helyzet, most azonban újra egymásra találtak. TV + SztárokOrigoX-Faktor: egymásnak esett Gáspár Laci és Puskás Peti Szekér Gergő produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-egymasnak-esett-gaspar-laci-es-puskas-peti-szeker-gergo-produkcioja-utan.htmlGáspár Laci leszólta Puskás Peti mentoráltjának, Szekér Gergőnek a produkcióját. Szerinte Peti nem hallotta meg a hibákat, ez pedig azt feltételezi, hogy mentortársának nincs megfelelő hallása ehhez a munkához. TV + SztárokOrigoValóVilág: szörnyű traumájáról vallott Era - Ezért retteg Radicstólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-szornyu-traumajarol-vallott-era-ezert-retteg-radicstol.htmlBorzalmas terhet cipel magával Era, aki bár a villában igyekszik minden mókában benne lenni, most elárulta: Radics jelenléte szörnyű emlékeket tép fel benne. TV + SztárokOrigoPalotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Sáfrány Emese elképesztő videót posztolt: természetellenesen hajlékonyhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-safrany-emese-elkepeszto-videot-posztolt-termeszetellenesen-hajlekony.htmlSáfrány Emese olyan hajlékony, hogy ettől a videótól le fog esni az állad. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.