X-Faktor: Zámbó Jimmy családja megtiltotta, hogy egy versenyző énekelje a Még nem veszíthetek című dalt

Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy családja és a zeneszerző megtiltotta a RTL Klubnak, hogy a tehetségkutatóban előadják az énekes egyik legismertebb dalát, a Még nem veszíthetek címűt. A történteket a csatorna képviselői is kommentálták, elárulták, ilyen még nem volt az énekverseny történetében. 

A Még nem veszíthetek című számot a Ricky and the Drunken Sailors adta volna elő az első élő show-ban szombaton, rockabilly stílusban. A Blikk megtudta, hogy erről Jimmy özvegye, Edit asszony hallani sem akart.

"Minden esetben engedélyt kérünk a műsorban használandó dalokra, és már jó néhány napja próbált a banda, amikor az egyik zeneszerző, a Magneoton lemezkiadó egyik alapítója, Pásztor László jelezte, nem járulnak hozzá. A műsor történetében még nem esett meg ilyen" – erősítette meg a lap információit Verebély Marcell, az X-Faktor főszerkesztője.

A csatorna és a tehetségkutató vezetői megpróbálták meggyőzni a jogtulajdonosokat, hiába.

"Több projekt kapcsán dolgozunk együtt a Magneotonnal, hiszen a fiúk mentora, ByeAlex is oda tartozik. Pásztor szerint a rockabilly és a dal mondanivalója nem találkozik egymással. Felhívtam Jimmy özvegyét, hogy akkor legalább egy másik dalt használhassunk, de ismét zsákutcába futottam" - tette hozzá Verebély.

"A műsorral és a stílussal nincs bajom. Azt gondolom, a műfaj és a dal itt most nem találkozott" - válaszolta a lap kérdésére Pásztor László, míg Edit asszony csak ennyit mondott, és letette a telefont: "Nem érdekel, hogy miről van szó".

Zámbó Jimmy fia, Krisztián, aki maga is szerepelt 2012-ben a tehetségkutatóban, meglepődött, hogy letiltották a dalt, pedig ő is jogtulajdonosnak számít.

"Nem volt szép, hogy meg sem kérdeztek. Tudom, hogy apunak is tetszett volna a produkció. Én biztos adtam volna engedélyt, mert így még több fiatal ismerhette volna meg ezt a számot. Editék szűklátókörűek, túl hamar ítélkeztek, amikor nemet mondtak" - nyilatkozta.

A Ricky and the Drunken Sailors tagjai már próbálták a dalt, megvolt a koreográfia, amikor leállították a felkészülésüket, így reagáltak a történtekre.

ValóVilág: szörnyű traumájáról vallott Era - Ezért retteg Radicstólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-szornyu-traumajarol-vallott-era-ezert-retteg-radicstol.htmlBorzalmas terhet cipel magával Era, aki bár a villában igyekszik minden mókában benne lenni, most elárulta: Radics jelenléte szörnyű emlékeket tép fel benne.TV + SztárokOrigoBalog Janó, Urbanovics Vivien és Ölveti László számára véget ért az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-balog-jano-urbanovics-vivien-es-olveti-laszlo-szamara-veget-ert-az-xfaktor-tehetsegkutato-rtl-klub.htmlHárom énekesnek is távoznia kellett az X-Faktor első élő show-jából. TV + Sztárok--Palotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Így érzik magukat az X-faktor döntősei az élő show előtt: videókhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-igy-erzik-magukat-az-xfaktor-dontosei-az-elo-show-elott-videok.htmlHamarosan elindul az X-Faktor következő évadának élő show-ja, amire a döntősök már lázasan készülnek. A Life.hu riportere mikrofonvégre kapta néhányukat.TV + SztárokOrigoSzandi a Csak show és más semmi színpadán villantotta meg a bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-szandi-a-csak-show-es-mas-semmi-szinpadan-villantotta-meg-bugyijat.htmlNincs hiány pikáns produkciókban a Csak show és más semmi című műsorban. Most sokak kedvenc énekesnője, Szandi villantotta meg a fehérneműjét. TV + SztárokOrigoVV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt, és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-vv-ginu-osszeomlott-megbanta-hogy-szexelt-es-fel-hogy-villan-kivuli-baratja-elhagyja-video.htmlVV Ginu lefeküdt VV Csokival, és most nagyon megbánta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.