A ValóVilág 9 újabb kiesője Radics, hisztériáztak a villalakók: videó

VV Vivi hiszti ValóVilág 9 sírás párbaj VV Radics VV Era kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szoros küzdelemben alul maradt VV Radics a vasárnap esti párbajban, így VV Era folytathatta a ValóVilág 9 játékát. Amikor a villalakók megtudták, hogy kit kaptak vissza, kitört a hisztéria. 

VV Csoki megdöbbent, VV Vivi pedig a Batman Jokerévé sírta magát, amikor megtudták, hogy nem kedvencük, Radics tért vissza a villába, hanem kihívottja, Era.

Era ugyanis szoros küzdelemben megnyerte a ValóVilág 9. szériájának első párbaját. Sokaknak meglepetést okozott ez, hiszen Radics rengeteget szerepelt, a nézők pedig talán többet is láttak belőle, mint akartak, amikor Viviennel gyűrte a lepedőt.

A villa falai között kitört a hisztéria, Radics támogatóinál a dühtől, Era támogatói között pedig az örömtől. VV Zsuzsu például egy különös táncot mutatott be, miközben a nappaliban sikítozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.