Ő a 180 kilós hollywoodi színésznő, Chrissy Metz barátja – fotó

Forrás: FilmMagic/2017 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz -
Chrissy Metz szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rólunk szól című sorozatban megismert Chrissy Metz magánélete sínen van: íme, a szerelme.

Nem a nyilvánosság előtt éli a magánéletét Chrissy Metz, ezért sokáig nem is tudhattuk, ki az a férfi, aki elrabolta a szívét. A hollywoodi színésznő azonban nem tudta tovább magában tartani a boldogságát, így végre kiderült, hogy az a bizonyos pasi Hal Rosenfeld, aki zeneszerzőként tevékenykedik és eddig egyáltalán nem volt reflektorfényben.

Chrissy Metz végre szerelmes Forrás: FilmMagic/2017 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz

A 25 éves férfi és a 38 éves Chrissy kapcsolatáról ennél többet nem nagyon tudhatunk, de a rajongók nagyon örülnek a boldogságának.

Puskás Peti barátnője, Eke Angéla ezzel magyarázta, hogy szenvedélyes csókot váltott Baronits Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-eke-angela-ezzel-magyarazta-hogy-szenvedelyes-csokot-valtott-baronits-gaborral.htmlElképesztően szenvedélyes csókot váltott a színpadon Eke Angéla és Baronits Gábor a Csak show és más semmi színpadán. Puskás Peti barátnője magyarázatot adott a jelenetre. TV + SztárokOrigoA ValóVilág 9 újabb kiesője Radics, hisztériáztak a villalakók: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-a-valovilag-9-ujabb-kiesoje-radics-hiszteriaztak-a-villalakok-video.htmlSzoros küzdelemben alul maradt VV Radics a vasárnap esti párbajban, így VV Era folytathatta a ValóVilág 9 játékát. Amikor a villalakók megtudták, hogy kit kaptak vissza, kitört a hisztéria. TV + SztárokOrigoVV Radics a villában lakó lányokról: „A párjuk szétverte őket”http://www.life.hu/sztarok/20181119-vv-radics-a-villaban-lako-lanyokrol-a-parjuk-szetverte-oket.htmlA VV9 első vesztes párbajozója Radics lett, aki nagyjából mindenhol szexelt már a villában, miközben kint egy 5 éves párkapcsolat várta. Elképzelhető, hogy a nézőknek nem volt szimpatikus, ahogyan a lányokkal beszélt, ameddig bent volt. Ezzel kapcsolatban megdöbbentő dolgot állított. TV + Sztárok--Egyetlen előadást tart meg a beteg Sas Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-egyetlen-eloadast-tart-meg-a-beteg-sas-jozsef.htmlÚgy volt, hogy Sas József betegsége miatt már nem lép színpadra, de mégis vállal egyetlen fellépést: a születésnapi előadást megtartja. TV + Sztárok--A Mr. Gay Hungary nyertese Pusztai Olivér: interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-mr-gay-hungary-nyertese-pusztai-oliver.html10 év után ismét Mr. Gay Hungary versenyt szerveztek Magyarországon, amelynek nyertese, Pusztai Olivér Dél-Afrikában képviselheti hazánkat a világversenyen. A Life.hu villáminterjút készített a nyertessel és a harmadik helyezettel a motivációjukról és a terveikről. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói Erát küldenék vissza a ValóVilág-villába a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-lifehu-olvasoi-erat-kuldenek-vissza-a-valovilagvillaba-a-parbajrol-vasarnap-este.htmlAmíg a ValóVilág hivatalos szavazásának állása szerint alig van különbség az Erára és Radicsra leadott voksok száma között, addig ti, a Life.hu olvasói (20.00-ig, ami persze az este folyamán még változhat) 80 százalékban a szőke lányt várjátok vissza. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.