VV Radics a villában lakó lányokról: „A párjuk szétverte őket”

interjú VV9 ValóVilág 9 kieső VV Radics villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV9 első vesztes párbajozója Radics lett, aki nagyjából mindenhol szexelt már a villában, miközben kint egy 5 éves párkapcsolat várta. Elképzelhető, hogy a nézőknek nem volt szimpatikus, ahogyan a lányokkal beszélt, ameddig bent volt. Ezzel kapcsolatban megdöbbentő dolgot állított.

Egyetlen előadást tart meg a beteg Sas Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-egyetlen-eloadast-tart-meg-a-beteg-sas-jozsef.htmlÚgy volt, hogy Sas József betegsége miatt már nem lép színpadra, de mégis vállal egyetlen fellépést: a születésnapi előadást megtartja. TV + Sztárok--ValóVilág 9: hiába szexelt kétszer is, Radics esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-valovilag-9-hiaba-szexelt-ketszer-is-radics-esett-ki-a-jatekbol.htmlA ValóVilág 9 első párbaja váratlan eredménnyel zárult: a nézők VV Radicsot szavazták ki, VV Era pedig visszamehetett a villába.TV + SztárokOrigoBalhé az X-Faktorban: Gáspár Laci és Puskás Peti élő adásban ment egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-balhe-az-xfaktorban-gaspar-laci-es-puskas-peti-elo-adasban-ment-egymasnak.htmlSenki sem gondolta volna, hogy az X-Faktor élő adása máris hatalmas veszekedéssel kezdődik. Gáspár Laci és Puskás Peti a kamerák előtt veszett össze, és a színfalak mögött is folytatták a vitát. TV + SztárokOrigoA Mr. Gay Hungary nyertese Pusztai Olivér: interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-mr-gay-hungary-nyertese-pusztai-oliver.html10 év után ismét Mr. Gay Hungary versenyt szerveztek Magyarországon, amelynek nyertese, Pusztai Olivér Dél-Afrikában képviselheti hazánkat a világversenyen. A Life.hu villáminterjút készített a nyertessel és a harmadik helyezettel a motivációjukról és a terveikről. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói Erát küldenék vissza a ValóVilág-villába a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-lifehu-olvasoi-erat-kuldenek-vissza-a-valovilagvillaba-a-parbajrol-vasarnap-este.htmlAmíg a ValóVilág hivatalos szavazásának állása szerint alig van különbség az Erára és Radicsra leadott voksok száma között, addig ti, a Life.hu olvasói (20.00-ig, ami persze az este folyamán még változhat) 80 százalékban a szőke lányt várjátok vissza. TV + SztárokOrigoEzért lépett ki Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-ezert-lepett-ki-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyus-a-baratok-kozt-sorozatbol.htmlA Barátok közt egykori sztárja, Fodor Zsóka közel tíz éve lépett ki a sorozatból. Most döntése okáról beszélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.