Dolhai Attila pilótának állt: így győzte le a repüléstől való félelmét

Forrás: Facebook/Dolhai Attila hivatalos oldala -
pilóta Dolhai Attila repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dolhai Attila kipróbálta, milyen is pilótának lenni, és nagyon tetszett neki az élmény.

Dolhai Attila megpróbálta leküzdeni a repüléstől való félelmét, ezért tett látogatást a ferihegyi légiirányítási központban. Az Operettszínház színésze így meggyőződhetett arról, hogy biztonságban van a légijárműveken, és még egy szimulátort is kipróbált, hogy jobban meggyőződhessen arról, a fellegek között utazni nagy élmény.

Dolhai Attila pilótaként Forrás: Facebook/Dolhai Attila hivatalos oldala

Számára is meglepő volt, de valójában nagyon élvezte a repülést, és habár nem valódi gépet kormányzott, komolyan vette a feladatát. „Atyaég! Ez nagyon király” – lelkendezett a Blikknek a színész, aki a családja lakóhelye felé vette az irányt a szimulált repülésen. A landolás ugyan nem sikerült egyből, elsőre ugyanis lezuhant Attila a géppel, de azért rájött, hogy a repülés nagyon szórakoztató. Csak nehogy szakmát váltson.

Koholák Alexa mindenét férje központjának adományozta: az összes bevételét leadja http://www.life.hu/sztarok/20181120-koholak-alexa-mindenet-ferje-kozpontjanak-adomanyozta-az-osszes-bevetelet-leadja.htmlÉNB Alexa élete tavasszal fenekestül felfordult. Mivel nem érezte boldognak magát, így segítséget kért, amit barátnőjétől és lakótársától kapott meg. Akkor ismerte meg mostani féjét, a 26 évvel idősebb Balázst is. A Csak show és más semmi sztárja bár támadások céltáblája lett azóta, mégis boldognak vallja magát és mindent feláldozva segíti férje spirituális munkáit.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Mazsi tényleg összeházasodtak: elárulták a nagy titikothttp://www.life.hu/sztarok/20181120-berki-krisztian-es-mazsi-tenyleg-osszehazasodtak-elarultak-a-nagy-titikot.htmlBerki Krisztián és Mazsi a Legbátrabb párosban vallották be: összeházasodtak.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: ezt gondolja Baukó Éva a villaszexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-valovilag-9-ezt-gondolja-bauko-eva-a-villaszexrol.htmlA VV4 egykori sztárja, Baukó Éva vezeti a Való Világ 9 kísérőműsorát, a BeleValót. A műsorvezetőt arról kérdeztük, mi a véleménye arról, hogy a villában a pornót súroló szexeléssel harcolnak a címlapokért.TV + SztárokOrigoSztárba Sztár: így fogadta Hien, hogy kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20181119-sztarba-sztar-igy-fogadta-hien-hogy-kiesett.htmlHien esett ki a Sztárban Sztár legutóbbi fordulójából. Arról kérdeztük, az énekesnőt, hogyan viseli, hogy neki kell távoznia a műsorból, és hogy hogyan érezte magát Lovasi András bőrében.TV + SztárokOrigoŐ a 180 kilós hollywoodi színésznő, Chrissy Metz barátja – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-o-a-180-kilos-holywoodi-szineszno-chrissy-metz-baratja.htmlA Rólunk szól című sorozatban megismert Chrissy Metz magánélete sínen van: íme, a szerelme. TV + Sztárok--Puskás Peti barátnője, Eke Angéla ezzel magyarázta, hogy szenvedélyes csókot váltott Baronits Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-eke-angela-ezzel-magyarazta-hogy-szenvedelyes-csokot-valtott-baronits-gaborral.htmlElképesztően szenvedélyes csókot váltott a színpadon Eke Angéla és Baronits Gábor a Csak show és más semmi színpadán. Puskás Peti barátnője magyarázatot adott a jelenetre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.