Paris Hilton és Chris Zylka felbontották az eljegyzésüket

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Chris Zylka eljegyzés Paris Hilton szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Paris Hiltont mégsem vezetik oltár elé: a celeb és színész kedvese felbontották az eljegyzésüket. 

Paris Hiltont januárban jegyezte el színész szerelme, Chris Zylka. Aspenben, síelés közben tette fel a nagy kérdést a celebnek, aki a boldog pillanatot természetesen Instagram-oldalán is megmutatta. Később azzal is eldicsekedett, hogy milyen hatalmas gyémántgyűrűt kapott, de úgy tűnik, hogy a nagy kő nem szilárdította meg a kapcsolatukat.

Paris Hilton újra szingli Forrás: AFP/Valerie Macon

A legfrissebb hírek szerint ugyanis Paris Hilton és szerelme felbontották az eljegyzésüket, bár egyikük sem erősíttette még meg ezt az információt, és az okok sem ismertek. Egy névtelen forrás azt állítja, Paris számára túl gyors volt a tempó – írja a Harper's Bazaar. És ugyan biztosat nem tudhatunk, az mindenképpen beszédes, hogy Paris már eltávolította Instagram-oldaláról az eljegyzési gyűrűjéről készült fotót.

Demcsák Zsuzsa kislánya eredményének örül: röplabdás lett a gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181120-demcsak-zsuzsa-kislanya-eredmenyenek-orul-roplabdas-lett-a-gyermeke.htmlDemcsák Zsuzsa szülői szíve büszkeségtől dagad, kislánya ugyanis nagy eremdényt ért el! TV + SztárokOrigoDukai Regina és Iszak Eszter is elárulták, mennyire kávéfüggőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181120-dukai-regina-es-iszak-eszter-is-elarultak-mennyire-kavefuggok.htmlEzúttal arról kérdeztük sztárjainkat, mennyire rabjai a kávézás szenvedélyének, ki hogyan, mikor issza a kávét, és milyen különlegességeket kóstoltak már. A sztárséf és a műsorvezetők valamiben egyetértettek, mindannyian imádják a feketét. TV + SztárokOrigoVV Era és VV Adri egymásnak esett a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181120-vv-era-es-vv-adri-egymasnak-esett-a-villaban-18.htmlA párbaj előtti estén forrtak az indulatok a ValóVilág 9 villájában. A közös vacsoránál a játékosok lehetőséget kaptak arra, hogy rendezzék konfliktusaikat, ám épp az ellenkezője következett be. Era és Adri egymásnak estek. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi elsírta magát a Sztárban Sztár zsűrije előtthttp://www.life.hu/sztarok/20181120-volgyesi-gabi-elsirta-magat-a-sztarban-sztar-zsurije-elott.htmlPaul McCartney Hey Jude című dalát adta elő a Sztárban Sztár előző adásában, ám a zsűri körében nem aratott sikert. Az énekesnő az élő adás során többször is a könnyeivel küszködött. Most elárulta, hogy miért. TV + Sztárok--VV Vivien egy méregdrága állatra költené a 36 milliós nyeremény egy részéthttp://www.life.hu/sztarok/20181120-vv-vivien-egy-meregdraga-allatra-koltene-a-36-millios-nyeremeny-egy-reszet.htmlMinden villalakó más háttérrel érkezett a ValóVilág 9 villájába, ám egy valami közös bennük: mindannyian a 36 millió forintos nyereményre pályáznak. Vivien most azt is elárulta, mire költené a hatalmas összeget. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa mindenét férje központjának adományozta: az összes bevételét leadja http://www.life.hu/sztarok/20181120-koholak-alexa-mindenet-ferje-kozpontjanak-adomanyozta-az-osszes-bevetelet-leadja.htmlÉNB Alexa élete tavasszal fenekestül felfordult. Mivel nem érezte boldognak magát, így segítséget kért, amit barátnőjétől és lakótársától kapott meg. Akkor ismerte meg mostani féjét, a 26 évvel idősebb Balázst is. A Csak show és más semmi sztárja bár támadások céltáblája lett azóta, mégis boldognak vallja magát és mindent feláldozva segíti férje spirituális munkáit.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.