Liptai Claudia a saját főnöke akar lenni: új karrierre vágyik

Forrás: TV2 -
Liptai Claudia munka változás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia évtizedek óta a televíziók képernyőjén szerepel és mint mondja, számára a színház és a tévé szerelem. Ám azt érzi, váltania kell.

Liptai Claudia úgy érzi, eljött az idő, hogy a saját maga főnöke legyen. Mint mondja, a 2019-es év a bátorság éve lesz, amelyben férje, Pataki Ádám maximálisan támogatja.

Liptai Claudia Forrás: TV2

„A tévézés, ahogyan a színház is, örök szerelem marad, de a jövő évem mottója a bátorság. Olyasmikbe fogok belevágni, amik lehet, hogy sokkal több munkával járnak, mint az eddigi elfoglaltságaim, de nekem okoz majd örömet, az én kreativitásomat használja ki és engem épít. Nem mellesleg az összes ilyet évek óta halogatom, és Ádám nagyon sokat segít abban, hogy merjek mindebbe végre belekezdeni. Húsz éve még azt mondtam, szeretek alkalmazott lenni, de valószínűleg szükségem van arra, hogy egyszer a saját főnököm legyek” – mondta Claudia a Borsnak. Vajon ez azt jelenti, hogy felhagy a tévézéssel, és jövőre nem láthatjuk majd a TV2 képernyőjén?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.