ValóVilág 9: VV Vivi szén-monoxid-mérgezést kapott gyerekként, újra kellett éleszteni

VV Vivi halál ValóVilág 9 Szénmonoxid-mérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálközeli élményeiket osztották meg egymással a villalakók, ekkor árulta el Vivi, hogy egyszer őt a halálból hozták vissza: gyerekként szén-monoxid-mérgezést kapott.

A villalakók a legmegrázóbb halálközeli élményeikről vallottak egymásnak. Sokan éltek át kemény pillanatokat, de VV Vivi története a legdurvább mind közül. „Nekem meg az volt, amikor szó szerint meghaltam és újraélesztettek 6 éves koromban, mert szén-monoxid-mérgezést kaptam. Másodperceken múlt az életem, leállt a szívem” – mondta Vivi.

ValóVilág9: VV Zsuzsu és VV Csoki durván egymásnak estek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-valovilag9-vv-zsuzsu-es-vv-csoki-durvan-egymasnak-estek-video.htmlEgyre jobba kiéleződnek a viták a luxusbörtönben: ezúttal Csoki és Zsuzsu estek egymásnak.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a saját főnöke akar lenni: új karrierre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-liptai-claudia-a-sajat-fonoke-akar-lenni-uj-karrierre-vagyik.htmlLiptai Claudia évtizedek óta a televíziók képernyőjén szerepel és mint mondja, számára a színház és a tévé szerelem. Ám azt érzi, váltania kell....TV + SztárokOrigoSztárok, akik 50 éves koruk előtt lettek nagyszülők: Jim Carrey-től Whoopi Goldbergighttp://www.life.hu/sztarok/20181121-sztarok-akik-50-eves-koruk-elott-lettek-nagyszulok-jim-carrey-whoopi-goldberg.htmlManapság már az sem ritka, hogy valaki 50 éves kora körül szüli meg az első gyerekét, míg más sztárok akkorra már az unokájukat tologatják. Íme, azok a hírességek, akik még 50 éves koruk előtt nagyszülők lettek. Whoopi Goldberg például már 34 évesen nagymama lett, és 59 évesen dédnagymama. TV + SztárokOrigoÍme Baukó Éva randitippjeihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ime-bauko-eva-randitippjei.htmlA sikeres randizás és udvarlás titkaiba akarta beavatni a fiatalokat Baukó Éva, a BeleValó Világ műsorvezetője. Többször a kamerába ordította, hogy "Ne hazudj!", talán ez lehet a legfőbb szabály. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy fiai az X-Faktor miatt kaptak összehttp://www.life.hu/sztarok/20181121-zambo-jimmy-fiai-az-xfaktor-miatt-kaptak-ossze.htmlNem énekelhette el a Ricky and the Drunken Sailors az X-Faktorban Zámbó Jimmy egyik dalát a család engedélye híján. Pintér Tibor a Sztárban sztár című műsorban igen. Az elhunyt énekes két fia, Krisztián és Adrián a Facebookon kapott össze a téma kapcsán. TV + SztárokOrigoHamarosan férjhez mehet Beatrix hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-hamarosan-ferjhez-mehet-beatrix-hercegno.htmlKüszöbön áll az újabb hercegi esküvő: a hírek szerint hamarosan Beatrix hercegnő is férjhez megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.