Radics Gigi: "Megtanultam szeretni a testemet"

szexi Radics Gigi nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi elárulta, végre eljutott odáig, hogy szereti a testét. Szexi fotózást is bevállal, ugyanakkor ügyel arra, hogy ne mutasson meg mindent.

Radics Gigi egyre merészebb: a Megasztárban feltűnt visszahúzódó kislányból mára dögös díva lett. Persze csakis ízléses ruhákba bújik, mint mondja, tudja, hol a határ.

„A neveltetésemből és most már a saját értékrendemből adódóan sem hiszem, hogy az a nőies vagy izgalmas, ha mindent megmutatunk. Szeretem a rövidebb fazonokat, de a közönséges dolgok távol állnak tőlem. Teljesen levetkőzni biztosan nem fogok soha" – mesélte a Borsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@moschino @hm #lovethisdress #gold #moschino #brandnewcollection

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Magabiztosságát pedig annak köszöneti, hogy végre sikerült elfogadnia önmagát.

Huszonkét éves vagyok, és végre megtanultam szeretni a testemet, elfogadni azt is, amit nem biztos, hogy előnyösnek gondolok. Szerencsére az ideál is újra kitolódik a nőies vonalak irányába, én is ezt képviselem. Végre meg tudom élni a nőiességemet."

Válaszoltak hazánk híres vadászai Sebestyén Balázs kirohanásárahttp://www.life.hu/sztarok/20181123-valaszoltak-hazank-hires-vadaszai-sebestyen-balazs-kirohanasara.htmlSebestyén Balázs durván bírálta a vadászokat, miután kiderült, hogy a nagyvisnyói védett szürke farkast egy vadász lőhette ki. Keresetlen szavakkal illette őket, szerinte kevés kivétellel mind alkoholisták és kisebbségi komplexusosak. Hazánk híres vadászai, mint Bodrogi Gyula és Kemény Dénes reagáltak a műsorvezető durva szavaira. TV + SztárokOrigoBorbás Marcsi 50 éves: "Arra törekszem, hogy a lelkem jól érezze magát"http://www.life.hu/sztarok/20181123-borbas-marcsi-50-eves-arra-torekszem-inkabb-hogy-a-lelkem-jol-erezze-magat.htmlSokan szinte el sem hiszik, hogy idén az 50. születésnapját ünnepelte Borbás Marcsi. A tévés ma is nagyon csinos, és most azt is elárulta, hogyan tartja magát fiatalosan. TV + SztárokOrigoKovács Dóri és Király Peti összeszólalkoztak a Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-kovacs-dori-es-kiraly-peti-osszeszolalkoztak-a-konyhafonok-vip-ben.htmlMegfagyott a levegő a Konyhafőnök VIP stúdiójában, miután Király Peti és Kovács Dóri összeszólalkoztak: az egykori szerelmesek nem bírják egymás mellett beszólások nélkül. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs beolvasott a vadászoknak: a nagyvisnyói szürke farkas kilövésén háborodott felhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-sebestyen-balazs-beolvasott-a-vadaszoknak-a-nagyvisnyoi-szurke-farkas-kilovesen-haborodott-fel.htmlÉlő adásban háborodott fel Sebestyén Balázs, miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá. Az csak olaj volt a tűzre, amikor műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri elmondta, hogy egy vadász végzett az élettársa kutyájával is. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBódi Margó azt szeretné, ha ikerkoporsóba temetnék őt és Gusztithttp://www.life.hu/sztarok/20181122-bodi-margo-azt-szeretne-ha-ikerkoporsoba-temetnek-ot-es-gusztit.htmlBódi Margó elárulta, szerinte biztosan egyszerre fognak meghalni párjával, Gusztival, ezért szeretnék, ha ikerkoporsóban temetnék el őket. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Zsuzsunak eltűntek a legféltettebb kincsei a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-valovilag-9-vv-zsuzsunak-eltuntek-a-legfeltettebb-kincsei-a-villaban.htmlZsuzsu féltve őrizte személyes tárgyait, ahogy az összes villalakó, valahogy mégis nyoma veszett a legféltettebb kincseinek. Meggyőződése, hogy valaki szándékosan tűntette el a dolgait, ebből pedig hatalmas vita kerekedett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.