Válaszoltak hazánk híres vadászai Sebestyén Balázs kirohanására

Forrás: Origo -
vadászat Póka Egon Kemény Dénes farkas Bodrogi Gyula Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs durván bírálta a vadászokat, miután kiderült, hogy a nagyvisnyói védett szürke farkast egy vadász lőhette ki. Keresetlen szavakkal illette őket, szerinte kevés kivétellel mind alkoholisták és kisebbségi komplexusosak. Hazánk híres vadászai, mint Bodrogi Gyula és Kemény Dénes reagáltak a műsorvezető durva szavaira.

Sebestyén Balázs teljesen kikelt magából a nagyvisnyói fokozottan védett szürke farkas kilövése után. Arról értesültek, hogy egy vadász végzett az állattal, a műsorvezető ezért keresetlen szavakkal illette a vadászokat.

Sebestyén Balázs nekiment a vadászoknak Fotó: Szabó Gábor - Origo

Erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos alkoholistának nevezte őket, azt azonban hozzátette, hogy természetesen van kivétel, de kevés. Hazánk híres vadászai válaszoltak a műsorvezetőnek.

Bodrogi Gyula felháborodott Balázs szavain Forrás: Origo

Ami elhangzott, az egy dilettáns ember buta véleménye. Lőjék le egymást a vadászok? Miközben a farkast meg a kutyát sajnálja?

Kemény Dénes szerint Balázs őt a kivételek között tartja számon Fotó: Csudai Sándor - Origo

A vadászok többsége etikusan jár el. Bátran sorolom magam a kivételek közé.

Blikknek

Póka Egon szerint Balázs maradjon a Balázs Show szintjén Forrás: copyright Laszlo Erhardt/Laszlo Erhardt

Balázs jobban tenné, ha maradna a Balázs Show meg a ValóVilág szintjén.

Szabó Erika gyászol: elvesztette édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-szabo-erika-szineszno-gyaszol-elvesztette-edesapjat.htmlMeghalt Szabó Erika édesapja. TV + Sztárok--Michael Schumacher családja megosztotta a pilóta balesete előtt készült utolsó interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-michael-schumacher-csaladja-megosztotta-a-pilota-balesete-elott-keszult-utolso-interjut.htmlMichael Schumacher állapotáról 2013-as balesete óta szinte semmi biztosat nem lehet tudni, a családja egyáltalán nem kommunikál a nyilvánossággal, ám most kivételt tettek: megosztották a pilóta utolsó interjúját. TV + Sztárok--Balázs Klári halála esetén felajánlja a szerveithttp://www.life.hu/sztarok/20181122-balazs-klari-halala-eseten-felajanlja-szerveit.htmlBalázs Klári elárulta, abban az esetben, ha majd örökre lehunyja a szemét, szeretné, ha a szerveit megkapnák azok, akik transzplantációra várnak. TV + Sztárok--Berki Krisztián ismét durván megsértette Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20181122-berki-krisztian-ismet-durvan-megsertette-hodi-pamelat.htmlAki azt hitte, már minden rendben Berki Krisztián és Hódi Pamela között, az tévedett. Berki ismét beszólt gyermeke anyjának. TV + Sztárok--Felkészült a halálra Zámbó Jimmy 92 éves édesanyja, Anna nénihttp://www.life.hu/sztarok/20181122-felkeszult-a-halalra-zambo-jimmy-92-eves-edesanyja-anna-neni.htmlZámbó Jimmy 92 éves édesanyja, Anna néni elárulta, már egyre kevésbé bírja a sétákat, és úgy érzi, felkészült a halálra. TV + SztárokOrigoTóth Vera meggyógyult: így adott hálát ezért az égieknekhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-toth-vera-meggyogyult-igy-adott-halat-ezert-az-egieknek.htmlTóth Vera komoly betegsége miatt nagyon kétségbe volt esve, de már nem kell aggódnia. Meggyógyult, és ezért hálát adott az égieknek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.