Boros Lajosnak öntötte ki a szívét szakítása miatt Bochkor Gábor

Forrás: ATV -
szívműtét kórház Bochkor Gábor szakítás Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos öt hétig volt kómában szívműtétje után. A Blikknek vallott arról, hogy mit élt át, milyen lelki változásokon ment keresztül. A lábadozás időszakában Bochkor Gáborral is többször beszéltek.

Boros Lajosnak a családja volt a legnagyobb támasza, amikor magához tért a kómából. Örökké hálás lesz a feleségének, a fiainak, a barátainak és persze az orvosainak, akiket a lapnak adott interjújában név szerinte fel is sorolt. Elnézést kért mindazoktól, akiket öntudatlan állapotban inzultált, és akiknek gondot okozott baleseteivel, lázálmaival. A kórházban ugyan örökre szóló barátságokat nem kötött, de igazi bajtársakra talált.

Boros Lajos többször is beszélt Bochkor Gáborral a lábadozás időszaka alatt Forrás: TV2

A hogyléte felől Bochkor Gábor is érdeklődött, és bár személyesen nem látogatta meg beteg rádiós kollégáját, többször beszéltek telefonon. Bochkor Gábor Boros Lajosnak öntötte ki a szívét a szakításáról is:
„Többször is felhívott, jó párszor rádióadásba is kapcsolt. A visszajelzések szerint nagyon jó voltam. Legutóbb akkor csörgött rám magánbeszélgetésben, amikor éppen a párjával történt szakítás fájdalmát osztotta meg velem. Kicsit kifaggattam, érdekelt, hogy mennyire osztotta meg ismerőseit a helyzet. Megosztotta. Személyesen nem látogatott meg a kórházban, de ezt nem is vártam el tőle.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.